Upoznajte ga bolje na prvom sastanku

Objavljeno: 26. 12. 2016 u 16:12h

Kada izađemo na sastanak sa nekim, postoje pitanja koja su od ključnog značaja za upoznavanje…

Pored toga što mogu otkriti razne informacije o drugoj osobi, zanimljiva su za početak i održavanje zdrave i zanimljive konverzacije. Izdvojili smo za vas nekoliko takvih pitanja, koja će vam pomoći da se osećate opuštenije, ali i da ne dođe do neprijatne tišine na prvom sastanku.

Kako si?

Sa ovim pitanjem možete započeti razgovor i otvoriti razna druga poglavlja. Sa druge strane, ovo pitanje je često zanemareno, a jako bitno jer pokazuje interesovanje za nečija npr. osjećanja.

Kada bi mogao da biraš, gdje bi živio?

Zanimljivo pitanje koje će otkriti njegove avanturističke, ali i turističke naklonosti. Uzbudljivo je i istovremeno romantično pitanje, na koje može biti svakakvih odgovora. Uz to ćete saznati i da li bi mogao da živi odvojeno od svoje porodice i prijatelja.

Na čijem koncertu si posljednji put bio?

Ovako možete saznati kakvu muziku sluša i da li uopšte voli da ide na razne koncerte kako bi vidio svoje omiljene zvijezde. Saznaćete da li mu smeta gužva i da li voli da pjeva… Takođe možete razmijeniti i utiske sa različitih koncerata na kojima ste bili.

Koji su tvoji ciljevi?

Možda će vam zvučati previše ozbiljno, ali zašto da ne saznate odmah kakav pogled ima na svoj život i šta želi da postigne u njemu. Pritom ćete odmah saznati kakav je – da li je vrijedan i marljiv ili više voli da ljenčari i ne radi ništa.

Gdje bi volio da otputuješ?

Na ovaj način ćete saznati, kao i u drugom pitanju, njegovu želju za avanturom i istraživanjem. Na kraju se možete i dogovoriti o zajedničkom putovanju u bliskoj budućnosti.

Kakav si bio kao mali?

Izmamiće mu osmijeh i vratiti ga u vrijeme kada je bio nestašan i bezbrižan dječak. Razmijenite iskustva i zabavne momente, kao i šta ste najviše voleli da radite kada ste bili mali.

Izvor: zenskimagazin.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/upoznajte-ga-bolje-na-prvom-sastanku/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])