Koliko koštaju nastupi poznatih za Novu Godinu?

Objavljeno: 25. 12. 2016 u 12:55h

Srpske estradne zvijezde davno su zakazale novogodišnje nastupe a od honorara će moći da žive narednih nekoliko mjeseci.

Dara Bubamara, Nataša Bekvalac i Aleksandra Prijović nastupiće u Beogradu, a njihovi honorari su od 15.000 do 25.000 evra.

Nešto veće honorare dobiće Željko Joksimović i Zdravko Čolić. Tako će Željko, koji nastupa na Trgu ispred Starog grada u Budvi, otići bogatiji već 1. januara za 50.000 evra, dok će Čola, koji pjeva Novosađanima, dobiti desetak hiljada više.

“Poslije devet godina se vidimo ponovo u ovom gradu na trgu za doček” – rekao je Zdravko Čolić podsjetivši da je posljednji put na centralnom gradskom trgu u Novom Sadu nastupio za doček 2008. godine.

Čolić je rekao da je ove godine rado prihvatio poziv novosadskog gradonačelnika Miloša Vučevića i zbog toga što je Novi Sad proglašen za Evropsku prestonicu kulture 2021. godine, navodeći da će pjevati za honorar koji će biti značajno manji nego prethodnih godina.

“U Novoj godini ću, kao što to uvijek i radim, ljudima poželjeti zdravlja, ljubavi i mir na ovim prostorima” – rekao je Čola za N1 i dodao da će na repertoaru biti brže pjesme prilagođene zimskom vremenu.

“Volim Novi Sad, volim Vojvodinu i onda haj’mo ponovo poslije devet godina da se družimo na trgu” – poručio je pjevač.

Prvi nastup nakon kraće pauze, zbog porođaja, Seka Aleksić će u najluđoj noći imati na Kopaoniku. Šuška se da je za ovaj nastup dobila oko 30.000 evra.

Poslije duže pauze, nastup za doček Nove godine imaće i Emina Jahović u jednom budvanskom hotelu. Ona će poslije ovog nastupa otići bogatija za oko 20.000 evra.

Folk pjevačica Lepa Brena će za Novu godinu ipak nastupiti u Čačku, a kako su prenheli lokalni portali, ona je tražila 15.000 evra. O njenom koncertu polemiše se već danima jer je grupa građana pokrenula peticiju da novac koji je namjenjen za pevačicin nastup ide bolesnoj i siromašnoj djeci.

Ipak, uprkos peticiji, gradska vlast odlučila je da organizuje novogodišnji koncert te pojedini Čačani pozivaju na bojkot. Za razliku od Čačka, grad Vranje se u korist liječenja djece odrekao dočeka Nove godine na glavnom trgu.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/koliko-kostaju-nastupi-poznatih-za-novu-godinu/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot