Sedmični horoskop od 19. do 25. decembra

Objavljeno: 19. 12. 2016 u 12:07h

Pogledajte šta vam zvijezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Ovan

Ljubav

Iako je emotivni partner u ovom periodu dosta korektan prema vama i nemate puno toga da mu suštinski zamjerite, evidentno je vaše nezadovoljstvo u postojećem odnosu. Čak i najbezazlenije primjedbe od strane voljene osobe možete doživljavati kao kritiku na svoj račun i najviše će vam prijati kada se osamite, povučete u sebe, jer tako trenutno najbolje funkcionišete. Neki od vas počeće vrlo intenzivno da razmišljaju o drugoj osobi, vjerovatno o nekome sa kim blisko poslovno sarađujete. Ako ste slobodni, činiće vam se da ste pronašli ideal za kojim toliko dugo čeznete. Osoba koja je u vašoj blizini budi u vama najintenzivnije strasti, ali i duboke emotivne zanose. Ako sve „odigrate“ kako treba, do kraja ove sedmice biste se mogli naći u izuzetno uzbudljivoj vezi.

Posao

Shvatili ste da vam je vaša otvorenost i iskrenost mnogo puta poremetila planove. Još jedna slična situacija dogodiće se početkom sedmice, kada ćete biti jako razočarani postupkom osobe kojoj ste vjerovali. Od sada ćete se truditi da svoja razmišljanja i ideje sačuvate samo za sebe – do pravog momenta za djelovanje. Papiri, bitna poslovna dokumentacija, ali i dogovori – mogu predstavljati kamen spoticanja kod vas tokom većeg dijela sedmice. Doći će i do napetosti sa poslovnim partnerima u drugom dijelu ovog perioda. Ipak, brzo ćete uspjeti da povratite stabilnost I završite sve što je neophodno.

Novac

Rasterećenost je evidentna u finansijskom segmentu. Neko od prijatelja vam može “namjestiti” posao koji bi vam doneo jednokratnu, ali solidnu zaradu.

Zdravlje

Ne sijedajte za volan pod dejstvom alkohola. Mlađim Ovnovima mogućnosti za glavobolje, dok će kod starijih biti naglašeni problemi sa spavanjem, krvnim sudovima.

Bik

Ljubav

Ukoliko ste u emotivnoj relaciji, trenutno najviše razmišljate o tome kako da na najbolji način iskoristite vrijeme – želite da se družite, da se vidite sa nekim ljudima koje odavno niste susreli, jednostavno – hoćete da malo uživate u životu. Za voljenu osobu ćete imati tek malo vremena, što će drugoj strani itekako zasmetati i može vam napraviti scenu sredinom sedmice. Poslušajte saviet – ne zapostavljajte one koje volite. Dragi slobodni Bikovi – pred vama su dani neograničenih mogućnosti kada je ljubav u pitanju. Možete se super provesti u izlasku i upoznati nekog interesantnog, možete započeti jaku konekciju sa nekim preko društvenih mreža, možete se okrenuti ka emotivnom partneru iz prošlosti….Na koju god stranu da odete, odlični momenti su zagarantovani, kao i uživanje u intenzitetu i strasti.

Posao

Neke šanse će se naprečac otvoriti u poslovnom segmentu, ali vi nećete biti spremni da tek tako, naglavačke uletite u nešto što je neprovjereno. U ovom periodu imate odličan balans, uspijevate da smirite nestrpljivost i da realno sagledate cijelu situaciju. Ukoliko čak i tada budete nesigurni, tu je savjet od nekoga kome jako vjerujete. Generalno – sve situacije u poslovnom segmentu funkcionišu, uz manje zastoje koji se vezuju za papirologiju ili prolongiranje nekih dogovora. U ovoj nedjelji možete obnoviti kontakt sa poslovnim partnerom sa kojim ste ranije jako lijepo sarađivali.

Novac

Novac koji očekujete kasni, a vama se troškovi iz dana u dan povećavaju. Ne samo to – kao da sebe sada ne uspijevate u potpunosti da obuzdate kada je impulsivna kupovina u pitanju.

Zdravlje

Ako ste pripadnik starije generacije i imate problema sa krvnim pritiskom, potrudite se da isti često kontrolišete i redovno uzimate ljekove koje vam je ljekar prepisao. Kod mlađih Bikova – zdravstvena situacija je odlična.

Blizanci

Ljubav

Pojedini slobodni Blizanci svoja emotivna interesovanja u ovoj nedjelji zasnivaju samo i isključivo na prošlim iskustvima. ili ćete se okrenuti pokušajima da obnovite kontakt sa bivšim partnerom, ili ćete u novim osobama tražiti karakteristike ili sličnost sa onima sa kojima ste nekada bili. Neće vam prijati “slobodne ponude” – umjećete da prepoznate ko od vas traži samo avanturu, a ko želi da odnos bude na nekim stabilnijim osnovama. U postojećim emotivnim i bračnim relacijama može biti interesantno i živo, ali se ova atmosfera lako može pretvoriti u uzburkanost i nemir. Bilo bi dobro da se povučete iz nekih rasprava sa voljenom osobom, jer one sada neće donijeti razrješenje, već naprotiv – mogu samo natjerati i vas i voljenu osobu da se osjećate loše. Rastrgnutost između poslovnog i emotivnog života.

Posao

Ma koliko u ovom periodu smatrali da ste dovoljno kompetentni da donesete neke odluke koje mogu promijeniti pravac vašeg poslovnog života, ipak vam se savjetuje da ne “trčite pred rudu”. Nekima od vas je bitno samo da se nešto promijeni, i to što prije – pa mogu ishitreno uletjeti u posao, koji će se pokazati kao prilično velik zalogaj za njih. Nezaposleni mogu dobiti poziv od poslodavca kod kojeg su konkurisali u prethodnom periodu.

Novac

Finansije su u dosta stabilnom stanju, što je pravo čudo, obzirom da ste se vi u potpunosti raspustili i ne obraćate pažnju na svoje troškove. Početkom nedjelje neki veći izdatak za kuću ili za člana porodice.

Zdravlje

Pored sveprisutne nervoze, koja itekako može uticati na vas, a naročito na kvalitet spavanja, kod starijih Blizanaca su vrlo aktuelni problemi sa koštanim sistemom.

Rak

Ljubav

U ovoj sedmici, ako ne budete malo konkretniji i otvoreniji, uglavnom će biti mnogo dešavanja, ali onih koja će se svoditi na poznanstva i povremenu komunikaciju. U prevodu – upoznajete nove osobe, sa onima koji su već u vašem životu imate dobru “priču” ali situacija se neće pomeriti sa mrtve tačke, ukoliko vi ne budete inicijator za nešto. S druge strane – vi ni sami ne znate šta biste – da li da se povučete ili djelujete. Previše ste se upleli u razmišljanja i stalno kalkulišete, umjesto da se prepustite. U postojećim emotivnim relacijama – možda ste vi i svjesni da ono što vam voljena osoba prebacuje i govori ima smisla, ali to ne želite da priznate. Uporno okrećete stvari “na svoju vodenicu” i trudite se da ga prevedete žednog preko vode. U tome ćete biti više nego dobri.

Posao

U potpunosti ste okupirani nekim dogovorima, bavljenjem papirologijom, traženjem grešaka kod sebe, ali i kod drugih, i analizom onoga što ste uradili do sada. Definitivno nećete biti zadovoljni u kom pravcu situacija ide, jer ćete smatrati da suviše kasnite po nekim pitanjima a činiće vam se da su greške koje ste napravili više nego dovoljne da vas zablokiraju. Iako ćete napraviti dramu u svojoj glavi, suština je da ste sve ovo prilično prenaduvali. Uključite malo svoj racio, a pokušajte da strahove potisnete – sve ono što se postavi kao prepreka tokom ove sedmice, itekako je riešivo, što ćete i sami uvidjeti brzo.

Novac

Postoji zabrinutost i zbog finansija. Uspjećete da naplatite nešto što se već odavno razvlači j ovaj novac će malo oporaviti vaš kućni budžet.

Zdravlje

Probava i stomačni dio će donositi probleme i mlađim i starijim pripadnicima ovog znaka. Ne uzimajte ljekove na svoju ruku – ili idite kod ljekara, ili se okrenite prirodnim sredstvima.

Lav

Ljubav

Jedan dio nervoze u partnerskim odnosima se ublažio, nestao, u svakom slučaju – držite ga pod kontrolom. Sada je pravi momenat da voljenoj osobi pokažete malo više osjećanja, malo više prisutnosti, podrške. Potpuno će biti kontraproduktivno ukoliko nastavite kao i do sada – da se inatite, da svaki čas izigravate uvrijeđenu veličinu i da u suštini – pravite problem bez problema. Partner vam može zamjeriti i to što više vremena poklanjate svojim prijateljima, pogotovo ako ste skloni tome da slušate njihove savjete – za koje voljena osoba smatra da negativno djeluju na vaš odnos. Slobodni će imati neku kratkotrajnu konekciju sa bivšim emotivnim partnerom. U kom pravcu će se ovo nastaviti, i da li će se nastaviti uopšte, zavisiće od toga kako se vi budete osjećali. Sve će sada u vašem ljubavnom životu zavisiti samo od vas.

Posao

Imate osiećaj da sve u poslovnom segmentu funkcioniše po principu – čas gas i ubrzavanje dešavanja, čas kočnica i potpuna blokiranost. Ulazak vašeg vladara Sunca, u polje poslovnih obaveza i svakodnevice donosi veću potrebu da se istinski potrudite oko onoga što vam je bitno. Kontakti sa saradnicima i kolegama daju vam priliku da izvučete neku korist za sebe, ali samo ako budete praktično i racionalno gledali na stvari. Uspjećete da se bolje organizujete po pitanju nekih zaostalih poslova ili ispravljanja propusta.

Novac

Neko će vam ponuditi pozajmicu, ali pod dosta nepovoljnim uslovima. Razmislite da li je momenat da se dodatno obavežete. Naplatićete jedan posao koji ste u prethodnom periodu odradili.

Zdravlje

Momenat je da se okrenete sebi i stanju svog organizma. Mlađoj populaciji se preporučuje bilo kakva fizička aktivnost.

Djevica

Ljubav

Dosta toga će u vašem emotivnom životu zavisiti od vašeg raspoloženja. A ono je tokom ove sedmice u potpunosti promjenljivo. U jednom momentu ćete voljenu osobu uzdizati, ići joj “niz dlaku” i truditi se da joj poklanjate ogromnu količinu pažnja…..već u narednom ćete, obuzeti nekim svojim problemima, biti prilično osorni, hladni, distancirani – jednom riječju – neće se moći funkcionisati sa vama. Partneru definitivno neće prijati ove vaše promjene u raspoloženju, a neće se ni snalaziti najbolje u svemu tome. Ako ste slobodni mnogo toga se dešava oko vas, ali i u vama. Najizrazitije su naglašeni kontakti sa bivšim partnerima, ali ne mora da znači da ćete tu uspjeti da ostvarite neku jaču povezanost. Postoje osobe koje se vrte oko vas i pokušavaju da zadrže vašu pažnju, ali ste vi trenutno “ni tu ni tamo”. Ne znate šta u stvari hoćete.

Posao

Ne znate kako da reagujete na neke ponude koje dolaze do vas tokom ove sedmice. Nekima od vas će se učiniti da sve izgleda suviše dobro i bojaće se da se ne zaglave u poslu koji im kao krajnji rezultat može doneti samo nerviranje i stres. A toga vam je zaista dosta. Razmislite, neke od ovih ponuda mogu biti zaista dobre, pogotovo ako se vezuju za druge gradove, prostore, inostranstvo. Generalno – u zaostatku ste sa svojim obavezama, i pravo je čudo kako do sada niste “popili” kritiku od saradnika ili nadređenih. Promjene koje se dešavaju u poslovnom okruženju daju vam velike nade da će se nešto promijeniti na bolje.

Novac

Uspijevate da nekako izbalansirate prilive i troškove, mada vjerovatno ni vama nije u potpunosti jasno kako. Čak ćete uspjeti i da izmirite neke obaveze koje vučete dugo.

Zdravlje

Sem probave i potrebe da se više posvetite svojoj ishrani, pred vama je dosta “mirna” sedmica po pitanju zdravlja.

Vaga

Ljubav

Vrlo zanimljivi aspekti koje vaša vladarka Venera pravi tokom ovog perioda probudiće i one najuspavanije po pitanju ljubavi. Promiene se mogu dogoditi preko noći, potpuno neočekivano i van vaše kontrole. Možda biste vi želeli da se usmierite na jednu stranu, ali životne okolnosti i slučaj vas “guraju” ka nečem potpuno drugačijem. Potpuno je nepredvidivo šta se sve može desiti, ali budite sigurni – i pored neke forme unutrašnje nervoze i nemira koja će biti sveprisutna kod vas, postoje itekako moćne predispozicije da se zaljubite preko glave i izgubite tlo pod nogama. U postojećim emotivnim relacijama sve se može srediti očas posla. Čak iako ste vi i partner toliko nervozni da bi “ujedali”, jedan momenat će biti dovoljan da vam oboma vrati osmjeh na lice i učvrsti vaš odnos.

Posao

U ovoj nedjelji desiće se neke prekretnice koje će Vagama dati jedan nevjerovatan podsticaj i ogromne poslovne šanse. Neke se stvari mijenjaju, i to u potpunosti na bolje, i vi nećete moći da ne uživate, ili čak likujete u dešavanjima. Ovo je nedielja srećnih šansi, i svakako je trebate iskoristiti, i to za ono što vam je trenutno najpotrebnije – da li za traženje usluge, promjenu radnog mjesta, napredovanje, razgovor sa šefovima o povećanju nadoknade za rad. Nekima od vas će i inostranstvo i saradnja sa strancima širom otvoriti vrata. Ove sedmice – grabite svoje prilike!

Novac

Itekako ste sposobni da zaradite, a šanse za finansijske prilive će se otvarati svakodnevno. Čak, ukoliko želite, možete pokušati i sa igrama na sreću – nekima od vas će se ovo itekako isplatiti.

Zdravlje

Ulazak Marsa u vaše polje zdravlja nagovještava period kada će sve ono vezano za zdravstveni segment vjerovatno izbiti u prvi plan. Za sada – samo pokušavajte da nivo stresa bude pod kontrolom. Pokušajte da nađete dovoljno vremena za opuštanje, dobar san.

Škorpija

Ljubav

Od ove sedmice vladar vašeg znaka, Mars u Ribama je i vašem polju ljubavi, zabave, provoda. Iako će oko vas biti ekstra zanimljivih ljudi koji itekako pokazuju interesovanje za vas i trude se da vas osvoje – da li će se nešto konkretno i dogoditi zavisiće samo od vas. Naime, postoji mogućnost da vi niste spremni sada da se otvorite prema bilo kome, a takođe – neki od vas su “fiksirali” jednu osobu i ne interesuje ih niko drugi. Ako se prepustite dešavanjima, sigurno je da ćete uživati u zanimljivim kontaktima i strasnim ljudima. Na vama je šta ćete činiti. U postojećim emotivnim partnerstvima, situacija “klacka”. Vi i voljena osoba se ne razumijete u potpunosti, ali za sada uspijevate da funkcionišete. Kod vas bi mogle početi da se javljaju iskrice prema nekome sa kim ste često u kontaktu. Računajte da od ove nedjelje ulazite u period kada vrlo lako možete pokrenuti neko tajno flertovanje ili priču….

Posao

Tražite ljude na koje možete u potpunosti da se oslonite i da im vjerujete, a sa druge strane – trudite se da neke stvari i razmišljanja, planove zadržite za sebe. Želite da date malo a da dobijete mnogo. Ova taktika će vam možda i uspjeti tokom ove sedmice i eventualno naredne, ali na duži rok nećete moći da funkcionišete ovako. Generalno – informacije koje dolaze do vas čine da se osjećate zbunjeno. Niste sigurni da li će promjene koje su najavljene ići u vašu korist ili ne. Budite strpljivi i pustite da vrijeme kaže svoje. Pošto ste većim dijelom sedmice rasijani, nije ni čudo što ćete zaboraviti na neke važne obaveze ili dogovore.

Novac

Sa finansijskim segmentom se i ove nedjelje dobro slažete. U prevodu – pare vam dolaze, trudili se vi mnogo ili ne. Malo ste se “raspojasali” kada su troškovi vezani za kuću u pitanju.
Zdravlje

Budite aktivniji, jer ste se usjedjeli u potpunosti. Bavite se rekreacijom, idite na plivanje. Problemi će se javljati sa koštanim sistemom.

Strijelac

Ljubav

Ako ste slobodni, vaš društveni život je prilično buran. Teško je da se u ovim danima smirujete i non stop ste okruženi prijateljima, društvom, ali i pripadnicima suprotnog pola. Itekako će vam prijati pažnja koju vam neke osobe ukazuju, ali vi kao da ne žurite – puštate da se stvari dešavaju. Ili da se ne dešavaju. Jedna osoba će imati otvorenu ponudu za vas, koja je najprije avanturističkog, neobaveznog, seksualnog tipa. Ovo sada možete biti u iskušenju da prihvatite. Druga osoba vam više prija, njena energija vam odgovara, ali postoji neka forma zastoja u ovom odnosu. Ove nedjelje se ovaj zastoj može prevazići i vas dvoje se konačno spojiti. U vašim emotivnim relacijama na prvi pogled je sve mirno, ali ispod površine dosta toga stoji nedorečeno i neriješeno. Vi imate svoja preispitivanja, voljena osoba svoja.

Posao

Ulazak Sunca u vaše polje posla i novca u prvom delu ove sedmice, pokrenuće poslovna dešavanja. Sve ono što je bilo zablokirano i u zastoju sada se može aktivirati mnogo većom snagom. Vi ste i dalje na oprezu, spremni i da sačekate još, ukoliko je to potrebno – ali čini mi se da u ovom periodu neke prilike zaista hoće biti otvorene za vas. Dogovori vam donose boljitak, u život vam ulaze ljudi koji imaju koješta pametno da kažu i da vam ponude. Takođe, možete napraviti više poslovnih dogovora za dodatne angažmane. Ako ste nezaposleni, ovo bi mogao biti period dobrih šansi za vas.

Novac

Solidno, vrlo solidno. Osjećate da se polako oporavljate kada je finansijski segment u pitanju. Još tu dosta toga mora da se “čisti”, ali stvari definitivno idu na bolje.

Zdravlje

Ako zanemarimo sve ono vezano za probavu i stomačni dio, kod mlađih pripadnika znaka neće biti jačih problema. Stariji će sve ove tegobe osjetiti mnogo intenzivnije. Pored toga, problem sa kostima, kičmom.

Jarac

Ljubav

Htjeli vi to da primijetite ili ne, situacije vam se baš “namještaju”. Vaš ljubavni život u ovom periodu može biti izuzetan, ukoliko ste slobodni pripadnik znaka. Problem je u tome što ste vi suviše usporeni, suviše kasno “kopčate” i nikako da iskoristite prilike kojima ste okruženi. Dobro je što se neko veoma angažovao oko vas i izgleda da nema namjeru da odustane. Ova osoba bi vam se mogla vrlo suptilno podvući pod kožu ove sedmice i prosto vas “natjerati” da pokušate….One priče koje biste u ovom periodu započeli mogle bi imati trajan kvalitet i vrijednost. Imajte to na umu. U postojećim emotivnim relacijama evidentan je sklad početkom ove sedmice. Nemojte postojeće stanje kvariti time što ćete, po ko zna koji put, prebacivati voljenoj osobi za neke situacije iz prošlosti. Batalite to. Okrenite se vedrijim temama.

Posao

Dosta toga o dove sedmice ide vama u korist. Ulazak Sunca u vaš znak polovinom ovog perioda konačno će Jarčevima donijeti veću snagu, energiju, angažovanost, ali j pokrenuti poslovne šanse koje su u prethodnom periodu tavorile. I vi ste shvatili gdje su vaše greške i nemate namjeru da ih ponavljate. Polako dobijate informacije koje su vam potrebne da bi se jedan poslovni projekat pokrenuo kako treba. Vaši planovi idu ka realizaciji, nemojte odustajati od njih, jer ako se nešto bitno pozitivno ne dogodi ove sedmice, budite sigurni da će se dogoditi naredne. Imate veliku podršku od strane prijatelja i kolega.

Novac

Mnogo bolje novčane prilike vam stoje tokom ove nedjelje. Neki povremeni poslići mogu se pretvoriti i u vrlo stalan i konkretan izvor prihoda. Niste sigurni i stabilni, ali čini vam se da se sve polako pomjera.

Zdravlje

Od svega pomalo – problemi koji se dešavaju su sitni, ali dovoljni da vas opterećuju. Kod starijih pripadnika znaka naglašeni problemi sa kostima i nogama.

Vodolija

Ljubav

U ljubavi i u odnosu sa emotivnim partnerom potrudite se da budete pametni, isto toliko koliko ste lijepi. Odnos je sada ok – još ako biste vi smanjili flertovanja sa strane, i povremena dopisivanja sa “prijateljima”, to bi bilo baš fino. Samo se vi igrajte, znate kako kažu – od igračke, plačke. Ako ste sami, zavalite se i uživajte. Da ćete biti obasuti pažnjom suprotnog pola, to svakako stoji. Na vama je šta ćete raditi sa tom pažnjom i udvaranjima, i da li ćete uopšte. Neki od vas se lome – staro ili novo, staro ili novo….dok se vi smislite šta ćete i kako ćete, možete propustiti obje prilike….

Posao

Malo ste se smirili po nekim pitanjima. Iako je nervoza i dalje prisutna, uspijevate da se uzdržite i da ono što želite da kažete, kažete umotano u šareni papir i okićeno cvjetićima. Bravo za vas! U suštini, sve je u redu u vašem poslovnom segmentu. Potrudite se da to ne pokvarite. Iako, to zrnce sreće jeste svakako na vašoj strani, pa ćete, čak iako uspijete da napravite neku brljotinu, to riješiti očas posla.
Novac

Sve vezano za finansijski segment funkcioniše. Novac vas u ovom periodu zaista hoće, I tu zbora nema. Vi lično skrešite troškove, i uživajte u stabilnosti.

Zdravlje

Stres, nervoza i tako redom. Od toga ne možete pobjeći. Što se nervoze tiče, morate naći način da kanališete ono što vam se u mozgu dešava.

Ribe

Ljubav

Slobodni pripadnici znaka su opterećeni jednom emotivnom pričom, koja je više nego izvjesno – tajna. Pokušavate nekako da balansirate u svemu što se dešava, trudite se da svoje emocije I želje držite pod kontrolom, ali one su trenutno jače od vas. U potpunosti vas je obuzelo ono što se dešava i jedva ćete čekati svaki momenat sa osobom do koje vam je stalo. Ukoliko u ovom periodu nema nekog ka kome vaše misli idu, okrenućete se društvenim mrežama i kontaktima sa prijateljima. Neki od vas mogu pronaći baš ono što im odgovara – osobu koja će ih, makar na kratko, zainteresovati i “dići”. U postojećim emotivnim partnerstvima – red kvalitetnog odnosa, red potpunog neslaganja. Htjeli vi to da priznate ili ne – i vama je dosta ovih vruće-hladno igrica. Ipak, nadate se da će se stvari srediti i uporno istrajavate i dalje. Možda ćete i uspjeti da nešto pokrenete i promijenite na bolje.

Posao

Neočekivani priliv želje za pokretom i akcijom. Osjećate se potpuno drugačije nego do sada i spremni ste da se mnogo više angažujete oko onoga što vam je bitno. Moguće je i da su neke informacije stigle do vas koje vam daju nadu i snagu da “gurate” ono što želite. Ako bude nekih poslovnih ponuda, a vjerovatno će se baš to desiti, ne savjetuje vam se da odlučujete i “presijecate” kao sjekirom, na brzinu. Potražite savjet nekog iskusnijeg, dobro razmislite, pa tek onda donesite odluku “da ili ne”. Odnos sa poslovnim saradnicima i kolegama će biti promjenljiv. Vi ste povremeno nervozni i ne možete da mjerite svoje reči.

Novac

Priliv novca baš onda kada je to najpotrebnije. Ribe imaju pravu priliku da zatvore neka dugovanja i malo se opuste.

Izvor: kolektiv.me

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/sedmicni-horoskop-od-19-do-25-decembra/||claudebot