Dnevni horoskop za 02.12.2016.

Objavljeno: 2. 12. 2016 u 10:09h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Danas ste jako vrijedni. Posvetite se poslu i ne kasnite sa odrađivanjem obaveza. Budite odgovorniji.

Bik

Sve ide kako treba na poslu. Danas je dobar dan za planiranje vikenda. Nemojte biti previše spori, jer ćete tako imati manje slobodnog vremena, ubrzajte se malo.

Blizanci

Štedite više. Potrudite se da se usredsredite na porodicu, ne pretjerujte sa poslom. Strastveni ste.

Rak

Drugi ljudi mogu biti od pomoći danas. Dobar je dan za saradnju. Ne zapostavljajte privatni život zbog posla.

Lav

Imate dosta obaveza. Bilo bi dobro da se bolje organizujete. Mogu Vam zamjeriti što ste previše profesionalni, ali ipak, iako je tako, držite do sebe.

Djevica

Bavite se sportom danas. Dobro se osjećate i željni ste novih dešavanja. Budite kreativni poslije posla, radite nešto što volite ili bar čitajte neku knjigu.

Vaga

Moguća je posjeta gostiju. Možete se vidjeti sa nekim prijateljima koje niste vidjeli odavno. Budite otvoreniji prema ljudima.

Škorpija

Idite na kraći put. Pazite gdje ostavljate dokumenta. Ne očekujte pozitivne reakcije drugih za sve što uradite.

Strijelac

Danas uživajte u hrani koja Vam prija. Vreme je da ‘spustite loptu’ i da se odmorite. Ako čekate neki novac, danas možete stići.

Jarac

Dobro se osjećate danas. Gledajte više sebe. Moguća glavobolja i problemi sa pritiskom.

Vodolija

Napeti ste. Sve ide sporije nego inače. Najbolje bi bilo da danas ne započinjete ništa novo da radite. Brinite više o sebi, svom izgledu i zdravlju.

Ribe

Danas je dan da se vidite sa starim prijateljima. Završite započete poslove. Pazite na rokove.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-02-12-2016/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])