Viber ne radi i baguje? Uradite ovo!

Objavljeno: 1. 12. 2016 u 13:52h

Ako vam je Viber aplikacija nakon ažuriranja prestala s radom ili djelimično ne radi, ovo je rješenje.

Posljednja verzija Viber aplikacije donijela je javne naloge, kačenje omiljenih kontakata na vrh aplikacije, kao i naprednije prosleđivanje poruka na više adresa.

Zašto Viber ne radi od telefona do telefona razloga može biti „mali milion“, ali univerzalno rješenje koje je dostupno svima je – reinstalacija aplikacije, što su preporučili i korisnici koji su imali probleme nakon ažuriranja na posljednju dostupnu verziju Viber aplikacije.

Ali, ne brinite, nećete izgubiti ništa, osim 10 minuta svog vremena. Prije nego što reinstalirate aplikaciju napravite „bekap“ tj. rezervnu kopiju podataka.

Korak po korak

Prvo sačuvajte Viber poruke, a onda otiđite do Viber aplikacije, zadržite je i prevucite do kante za otpatke kako biste je obrisali.

Nakon toga preuzmite Viber opet na telefon i vratite sve obrisane razgovore i liste poziva, dok će kontakti biti prebačeni nakon prve sinhronizacije aplikacije, nakon što je instalirate.

Imate dodatna pitanja? – komentari su vaši, mi ćemo učiniti svoj dio, a vi, ako imate dodatne savjete i smjernice pišite zbog drugih čitalaca, bićete to sjajna pomoći svima!

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/viber-ne-radi-i-baguje-uradite-ovo/||claudebot