Horoskop: Najvatrenije žene koje će vam pomutiti pamet

Objavljeno: 1. 12. 2016 u 16:13h

Strast koju one imaju za životom, ljubavlju, seksom, nemaju druge žene. Ako želite da vam one budu ljubavnice, supruge, drugarice, ili partnerke u poslu, morate biti spremni za avanturu. Hajde da ih bolje upoznamo…

Žena Ovan

Teško se vezuje za jednu osobu, zato ako nemate dovoljno energije, ne ulazite u vezu sa njom. Bilo bi dobro da se bavite neki sportom, jer žena Ovan uvijek je uvijek fit, a to traži od svog partnera. Impulsivna je, ne zamjerite joj.

Takođe, teško se dogovara sa bilo kim, kompromise ne razumije.

Bitno joj je da stalno izlazi u restorane i kafiće, da sama organizuje okupljanja, da oko nje uvijek bude puno ljudi.

Žena Lav

Ponosna, drži do sebe, naročito do svog izgleda. Ne dozvoljava nikome da je ponizi, ne voli kad neko nije fin prema njoj, kad se ne osjeća kao princeza, u centru pažnje.

Sve odmjerava, provjerava, ali voli i da pored nje stoji neko na koga može biti ponosna. Taj neko mora biti njen odraz, njeno ogledalo.

Voli jake muškarce, koji su joj podrška, koji mogu da budu uvijek tu za nju, ali da budu stabilni.

Ona ne pristaje na kompromise.

Žena Strijelac

Voli zabavu, pa joj takav partner i treba. Međutim, taj neko ne smije da je opterećuje, već da joj daje slobodu i pušta je da živi svoj život, bez stega koje nameće društvo.

Bitno joj je da je partner načitan, inteligentan, da može sa njim o svemu da priča. Ova žena voli da se stalno nešto dešava, da joj nikada nije dosadno, da se smije.

Ako nije sve kako je zamislila, lako napušta vezu i nalazi drugog, koji će imati više razumijevanja i vremena za nju.

Da li poznajete neku ženu, djevojku, koja je rođena u znaku Ovna, Lava ili Strijelca? Pišite nam u komentarima da li su zaista vatrene i energične…

Izvor: kolektiv.me

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/horoskop-najvatrenije-zene-koje-ce-vam-pomutiti-pamet/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot