Dnevni horoskop za 30.11.2016.

Objavljeno: 30. 11. 2016 u 10:09h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Dobro se osjećate danas. Prilično ste vrijedni. Sve Vam ide od ruke i brže obavljate obaveze nego što ste zamislili.

Bik

Idite na kraći put. Samo je bitno da ne trošite previše novca danas. Postavite prioritete.

Blizanci

Ne očekujte da Vam drugi završe sve što treba Vi da odradite. Budite odgovorniji i vrijedni. Odlični su odnosi sa svima danas, dobar je dan za saradnju.

Rak

Danas se osjećate jako dobro. Pozitivni ste. Imate više elana. Potrudite se da se usmjerite na posao, iako ne želite da radite danas, prije biste da se rasteretite.

Lav

Neke stvari koje niste završili na vrijeme danas odradite. Ne ostavljajte ništa za sutra. Strastveni ste.

Djevica

Posvetite se porodici. Danas Vam baš nije dan za posao ili neke izlaske. Nemate dovoljno energije.

Vaga

Pazite gdje ostavljate dokumenta. Bilo bi dobro da manje pričate, da vše radite tj. da budete malo diskretniji. Neke osobe oko Vas možda nemaju dobru namjeru, ali nećete to moći da uvidite tako brzo.

Škorpija

Imate previše ideja. Ne rasipajte energiju i pažnju na previše stvari. Budite agilni i fokusirajte se.

Strijelac

Posvetite se sebi. bavite se sportom ili makar idite u šetnju. Potrudite se da se usmjerite na svoje zadatke prvo, pa onda pomažite drugima.

Jarac

Danas je dan za odmor. Nemojte se premarati ne poslu. Moguća je nesanica i pad pritiska.

Vodolija

Imate utisak da sve možete da odradite što zamislite. Pomalo se nervirate zbog nekih problema u domu. Moguć problem sa cirkulacijom.

Ribe

Preosjetljivi ste. Dajte sve od sebe da se usmjerite na posao. Ne odlažite obaveze, jer Vam sutra neće biti ništa lakše da uradite sve što treba.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-30-11-2016/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot