Koje horoskopske znakove ćete najlakše odvući u krevet?

Objavljeno: 29. 11. 2016 u 15:00h

Zvijezde nam danas otkrivaju koga možete odvući u krevet očas posla! Da li ste i vi među njima?

Ako se i pronađete, ne mora da znači da ste lakog morala, prosto volite da uživate u seksu i nije vas briga šta drugi misle.

Ovan

Ove tvrdoglave rogonje ćete teško odvući u krevet. Oko njih ipak morate da se pomučite. A kako su vatreni, možda su i vrijedni truda.

Bik

Oni vole da pretjeruju u svemu, pa i u broju partnera. Veoma su temperamentni, a ako im se dopadnete lako će završiti u vašem krevetu.

Blizanac

Blizanac je nezgodan jer voli da flertuje, tako da prvo morate postepeno da zadobijete njihovo povjerenje. Ipak, ni to vam nije garancija da ćete ih odvući u krevet, ali sigurno vrijedi pokušati.

Rak

Ovo je možda i najteži znak kada je seks u pitanju. Oni su emotivni, njima treba mnogo ljubavi, pažnje, poklona i lepih reči. Ako se baš potrudite biće u vašem krevetu.

Lav

Poznato je da lavovima, prija pražnja, oni su uvijek zadovoljni kada su u centru pažnje. Ako procjene da će vas dovesti do ludila, i da mogu kao pravi vođa da vas vode u nepoznato, lako ćete ih nagovoriti na sve.

Djevica

One su veoma brižne. Malo je vjerovatno da ćete baš prvo veče uspjeti da ih odvedete u krevet, ali ako vam kojom ludom srećom i uspije, to neće biti samo na jedno veče.

Vaga

Vaga je toliko neodlučna, kao i za sve ostalo u životu. Tako da što bi neki rekli, dok se oni smisle šta, kako i da li, prođe brzi voz.

Škorpija

Eee sad već govorimo o jakom seksepilu. Ovaj znak obožava ljubljenje, maženje, i sve što ima veze sa seksom. Možete očekivati da otkažu sve planove ako im se ukaže prilika za seks. Oni vole seks više od svega!

Strijelac

Ovaj znak je veoma seksualan, ali ima problem sa odlučnošću. Ali ne brinite, ako ih nagovorite, sjajan provod vam je zagarantovan.

Jarac

Uhhh.. oni vam dođu nešto kao Ovnovi, dok ih nagovorite nikad se ne zna. Tvrdoglavo će vas tjerati da se trudite oko njih.

Vodolija

Oni su tolike flegme, pa i kada je seks u pitanju. Njima je toliko svejedno da li će imati seks ili ne, da ćete ih vjerovatno lako odvući u krevet.

Ribe

Da, da, one će imati seks sa vama. Ali kako su neuhvatljive, pripremite se da poslije trčite za njima!

Izvor: kolektiv.me

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/koje-horoskopske-znakove-cete-najlakse-odvuci-u-krevet/||claudebot