Najharizmatičnije žene zodijaka: Njih niko ne zaboravlja!

Objavljeno: 28. 11. 2016 u 16:02h

Ovih pet ljepotica nećete nikada zaboraviti – odlikuje ih nesvakidašnja ljepota, ali ono što čini vaše uspomene živima je njen karakter. Provjerite koje su to…

kunis2

Ovan

Žena Ovan za početak ima nezaboravne crte lica, markantna je i upečatljiva. Uvijek ima nešto što će se izdvajati – bilo da su to posebne oči ili savršena linija. Energične su i snažne, a istovremeno senzualne. Iskustvo s njima sigurno će vam biti nezaboravno.

Lavica

Njeno držanje i izgled uvijek ostavljaju bez teksta. Ona je pravi primjer harizmatičnosti jer osvaja cijelom svojom pojavom – i izgledom i ličnošću. Voli da se dotjeruje i neće biti teško da je primjetite među gomilom. No ono zbog čega ćete je pamtiti je njen stav, humor i toplina.

Škorpija

Njena ljepota uvijek je natprosječna. Ona je markantna, sa predivnom kosom i upečatljivog stasa. Ona je boginja snage, incijative i praktičnosti. Pametna je, duboka i ima jasne granice. Zato je svi obožavaju jer je jednostavno – fatalna.

Strijelac

Originalnost je njeno drugo ime, a šarm treće. Ima širok krug prijatelja, voli ljude i svi vole nju. Jedinstvena je zbog svoje posebne ličnosti koja vam se, kada je upoznate, brzo uvuče pod kožu.

Vodolija

Žena Vodolija je jedna i jedinstvena. Na prvu će vas privući njena srdačnost, toplina, humor i zainteresiranost za cijeli svijet, a uz nju će vas zadržati njena kreativnost i originalnost. Ona gleda svijet potpuno drugačijim očima i često govori ono što drugi misle, a ne žele reći. Nju nije briga što će drugi reći o njoj, a to je čini još privlačnijom.

Izvor: kolektiv.me

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/najharizmaticnije-zene-zodijaka-njih-niko-ne-zaboravlja/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot