Dnevni horoskop za 28.11.2016.

Objavljeno: 28. 11. 2016 u 10:08h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Danas je dan za zabavu. Budite kreativni. Mada, ne bi trebalo da zapostavite svoje obaveze, odradite ono što morate.

Bik

Dobar je dan za štednju. Potrudite se da ne kupujete stvari koje Vam baš nisu potrebne. Moguće su rasprave sa bliskim ljudima.

Blizanci

Danas je dobar dan za saradnju. Bitno je da pravite kompromise. Potrudite se da se usmerite na partnera, a ako ste slobodni, skloni ste flertu.

Rak

Budite vrijedni danas. Potrudite se da se usmjerite na posao. Neka ženska osoba može biti od pomoći.

Lav

Dobro se osjećate. Danas imate višak energije. Kreativni ste. Potrudite se da se bavite sportom ili makar šetajte.

Djevica

Danas ste napeti. Imate dosta obaveza, ali Vam se ništa ne radi. Pokušajte da se usredsredite na najbitnije zadatke. Provedite više vremena sa porodicom.

Vaga

Komunikativni ste i dobro raspoloženi. Pazite gdje ostavljate dokumenta. Moguć je kraći put.

Škorpija

Moguć je prilliv novca. Ne prejedajte se danas, mogući su problemi sa varenjem.

Strijelac

Napeti ste. Potrudite se da se usredsredite na svoje potrebe. Šetajte više, budite aktivni, sve je bolje nego da provedete dan kod kuće.

Jarac

Naspavajte se i odmorite se. Potrudite se da ne trošite energiju na druge ljude. Gledajte sebe. Danas nije dobar dan za započinjanje posla.

Vodolija

Odlično ste raspoloženi. Danas je sjajan dan za druženje. Držite se plana rada, da biste sve postigli.

Ribe

Napeti ste. Ne bi trebalo da se preforsirate na poslu. Ne preuzimajte na sebe više obaveza nego što stvarno možete da odradite.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-28-11-2016/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot