Dnevni horoskop za 27.11.2016.

Objavljeno: 27. 11. 2016 u 10:50h

Vaš dnevni horoskop za nedjelju, 27. novembar…

Ovan

Ispunjeni ste pozitivnom energijom i željom za dokazivanjem. Nemojte dozvoliti da Vam promakne dobra poslovna prilika, nalazite se u poziciji da ostvarite dvostruki uspjeh. Obratite pažnju na iznenadne susrete, neko će Vas inspirisati na aktivnu ulogu i na novu emotivnu radost. Osjećate novi zanos koji Vas podstiče na slobodnije izražavanje svojih potreba u nečijem društvu. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Bik

Ono što zamislite u stanju ste lako i da ostvarite. Ponekad treba osluškivati reakciju ili komentare saradnika, jer drugačiji pristup problemu proširuje Vaše saznanje. Sakupljajte korisne informacije sa različitih strana. U odnosu sa bliskom osobom osjećate zadovoljstvo, učinite sve što je potrebno da spojite lijepo sa korisnim. Uskladite svoje misli i osjećanja kako biste uživali na poseban način. Sugestija: Prijaće Vam više sna, obratite pažnju na svoje snove.

Blizanci

Imate zanimljive ideje i potrebu da ostvarite bolju poslovnu poziciju među saradnicima. Ponekad blic procjena predstavlja značajnu prednost u donošenju novih odluka, oslonite se i na svoje inutitivno opažanje. Partner ima povjerenje u Vaše sposobnosti i prepušta Vam da donesete odluku u zajedničko ime. Ne želite da Vas neko previše obavezuje, posebno kada djelujete nesigurno. Sugestija: Prijaće Vam šetnja i neki vid relaksacije, kao opuštanje.

Rak

Pokušavate da promijenite svoj model ponašanja, ali osjećate i potrebu da Vas neko podrži u poslovnim vizijama koje imate. Raspoloženje među saradnicima varira, potrebno je da osmislite dobar nastup. U emotivnom smislu najbolje je da sve ide u svoje vrijeme, ne možete odmah uticati na partnerovu odluku. Učinite nešto što će ostaviti veliki i poseban utisak na blisku osobu. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje i optimizam u mišljenju.

Lav

Priželjkujete bolju poslovnu priliku i umijete da nametnete svoje stavove pred saradnicima. Ne zaboravite da istaknuta ili liderska pozicija, zahtijeva dodatnu upornost i veći stepen odgovornosti. Lijepo je kada se nalazite u društvu osobe koja ispunjava Vaša emotivna očekivanja. Zanos koji osjećate najavljuje novo emotivno zadovoljstvo ili priliku da uživate u nečijoj blizini. Sugestija: Važno je da se sjajno osjećate i da održavate dobru kondiciju.

Djevica

Želite da zanemarite neke neugodne situacije, ali uvijek postoji neko ko Vas podsjeća ili opominje na listu radnih obaveza. Izbjegavajte dokazivanje pred saradnicima koji koriste drugačije poslovne kriterijume. Partner ima bitan uticaj na Vaše raspoloženje, posebno kada Vas iznenada preplavi osjećaj nesigurnosti ili naglašena sentimentalnost. Sve je ljepše kada to dijelite sa dragom osobom. Sugestija: Potreban Vam je mali podsticaj da uljepšate svoje raspoloženje.

Vaga

Navika je druga strana prirode, ali moraćete da prihvatite nečiji uticaj i da bolje prilagodite svoj stil u skladu sa zahtjevima koje imaju Vaši saradnici. Sve je moguće, kada postoji dobra volja kojoj prethodi pozitivna vizija. Lepršavost u Vašem raspoloženju podstiče i Vašeg partnera na aktivniju ulogu u kreiranju zajedničkih planova. Uzajmano razumijevanje donosi mnogo radosti. Sugestija: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane, prijaće Vam više vitamina.

Škorpija

Poslovna klima nije u potpunosti po Vašoj mjeri, ali sve se svodi na pravilno opažanje i na dobru reakciju. Uskladite svoje želje i mogućnosti po uhodanom obrascu poslovanja. Lakše Vam je da svijet oko sebe posmatrate iz pomalo ružičaste perspektive u očekivanju, da će se stvari u Vašem životu riješiti same po sebi. Ipak, potrebno je da sebi stvorite neku novu i bolju priliku. Sugestija: Dobro se osjećate kad god učinite nešto korisno.

Strijelac

Od Vas se očekuje da učinite više od drugih što Vam u određenom smislu laska, ali Vas i dodatno iscrpljuje. Nije lako sačuvati individualnost i neke korisne kontakte koje imate među saradnicima. Ponekad treba potisnuti osjećanja kako biste jasnije sagledali sve mogućnosti i uvidjeli dobro rješenje. Ono što priželjkujete možda nije dostupno na lak način, kao što to očekujete. Sugestija: Svaki vid pretjerivanja narušava Vašu psihološku ravnotežu, opustite se.

Jarac

Vaša analitička narav postaje i važan adut pred saradnicima. Imate dobru moć zapažanja i umijete da procijenite kriterijume koji utiču na krajnji ishod u događajima na poslovnoj sceni. Nerazumijevanje u odnosu sa partnerom najviše ilustruje različitost u mišljenju, ipak uvijek postoji način da uskladite svoje želje i mogućnosti. Potrebna Vam je dobra volja, kao početni impuls. Sugestija: Priuštite sebi bolju njegu u svakom pogledu.

Vodolija

Vaše ideje ne donose očekivanu reakciju među saradnicima, razmislite o alternativnom rješenju. Važno je da osmislite dobru strategiju kako biste isprobali različite poslovne mogućnosti. U trenutku emotivnog zanosa ili oduševljenja, spremni ste da zaboravite na sve drugo što Vas dodatno opterećuje. Usmjerite svoju pažnju na blisku osobu kako biste bolje razumjeli i njene potrebe. Sugestija: Prihvatite dobar podsticaj, kao priliku da uljepšate svoje raspoloženje.

Ribe

Stalo Vam je da se pridržavate određenog protokola u poslovanju i osjećate dodatnu sigurnost u poznatim situacijama. Međutim, okolnosti na poslovnoj sceni se mijenjaju brže nego što to želite i pretpostavljate. Još uvijek niste spremni da se suočite sa nekim emotivnim dilemama koje Vas muče. Nesvjesno odlažete trenutak odluke i izjašnjavanja pred bliskom osobom. Sugestija: Potreban Vam je psihološki mir kako biste akumulirali pozitivnu energiju.

Izvor: Ljepota i zdravlje

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-27-11-2016/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot