Dnevni horoskop za 25.11.2016.

Objavljeno: 25. 11. 2016 u 10:13h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Danas ste prilično napeti. Pripazite malo na troškove. Strastveni ste i skloni flertu.

Bik

Dobar je dan za saradnju sa drugima. Pravite kompromise. Ne zapostavljajte partnera danas. Ako ste slobodni, skloni ste flertu.

Blizanci

Budite vrijedni danas. Nadređeni može biti prezahtevan. Niste dobro raspoloženi.

Rak

Bavite se sportom. Danas ste jako kreativni. Imate višak energije. Skloni ste flertu.

Lav

Napeti ste zbog porodičnih problema. Provedite više vremena kod kuće. Sredite dom, izbacite stvari koje odavno planirate da sklonite iz kuće.

Djevica

Komunikativni ste. Potrudite se da se usredsredite na svoje obaveze, ne obraćajte pažnju na druge ljude.

Vaga

Moguć priliv novca. Danas ste zadovoljni svotom koju imate. Potrudite se da se usmjerite na neke nove ljude, nove kontakte – mogu biti od pomoći.

Škorpija

Napeti ste. Ne nervirajte se previše oko novca. Danas bi trebalo da se uljepšate, da se usmjerite na sebe.

Strijelac

Nemate dovoljno energije. Imate osjećaj da Vam ništa ne ide od ruke. Danas je dan za završavanje obaveza, ne za započinjanje novih zadataka.

Jarac

Družite se više sa prijateljima. Ne zamerajte drugima sitnice i ne primajte kritiku k srcu. Nije dobar dan za kupovinu tehnike.

Vodolija

Napeti ste. Ne dopada Vam se situacija na poslu. Budite agilni što se tiče obaveza koje imate. Ne zapostavljajte privatni život zbog posla.

Ribe

Idite na kraći put. Danas ste sjajno raspoloženi. Imate previše ideja, ali se fokusirajte na obaveze koje imate.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-25-11-2016/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot