Zadovoljiće svaku ženu: Muškarci rođeni u ovom znaku su najbolji ljubavnici

Objavljeno: 23. 11. 2016 u 14:54h

Ako hoćete strastvenog, snažnog i spontanog ljubavnika – izaberite muškarca rođenog u ovom znaku!

24307706458356a4892f9a327980200_w640

Ako želite maksimalno uživanje u seksu pored nekog ko zna šta žena želi i spreman je to da joj pruži, idealni ljubavnik svake dame je Ovan!

Iskusne žene kažu da je Ovan u krevetu kao grmljavina – energija koja se iznenada oslobađa, iznenađuje i ostavlja partnerku bez riječi. Dakle, strast je zagarantovana, a vjerovatno i po nekoliko orgazama.

Ipak, treba imati na umu dvije “mane” Ovnova u krevetu. Prvo, oni vole da dominiraju. Ako ste od žena koje se u seksu prepuštaju partneru, onda vam ovo neće mnogo smetati.

Druga zamjerka astro Ovnovima je njihova brzina. Baš kao i grmljavina, i oni brzo zagasnu tj. požure da seks privedu kraju. U tome se neće mnogo obazirati na partnerku i njene potrebe, jer je Ovnovima sopstveno uživanje ipak najvažnije.

Ako ste u stanju da pređete preko ovih “nedostataka” ili ukrotite njihov narav – čeka vas vatromet strasti u krevetu!

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/zadovoljice-svaku-zenu-muskarci-rodeni-u-ovom-znaku-su-najbolji-ljubavnici/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot