Samsung: Galaxy S7 i S7 edge savršeno su bezbjedni

Objavljeno: 22. 11. 2016 u 11:55h

Samsung izdao saopštenje povodom bezbjednosti Galaxy S7 i Galaxy S7 edge telefona.

Kompanija Samsung je, za svaki slučaj, izdala zvanično saopštenje u SAD da su modeli Samsung Galaxy S7 i Samsung Galaxy S7 edge savršeno bezbjedni.

“Samsung stoji iza kvaliteta i bezbjednosti Galaxy S7 porodice. Među 10 miliona dosad prodatih uređaja iz Galaxy S7 serije nije bilo dokazanih unutrašnjih problema sa baterijama u Sjedinjenim Američkim Državama, ali smo sanirali nekoliko slučajeva koji su prouzrokovani greškom treće strane. Sve dok Samsung ne dođe u posjed svih problematičnih uređaja, nemoguće je odrediti razloge nastanka problema.”

Samsung je izdao ovo saopštenje baš pred “Crni petak”, kao i pred prazničnu sezonu, kako bi umirio internet priče i o drugim problematičnim uređajima, nakon što je Samsung Galaxy Note 7 povučen iz prodaje.

Sve više Samsung uređaja navodno biva uništeno usljed problema sa baterijom, iako nijedan slučaj nije ispitan, niti potvrđen, pa se i ne može smatrati autentičnim, jer je moguće da su problemi nastali usljed nepažnje korisnika ili faktora koji je izvan telefona.

Izvor: Mondo / Foto: Stefan Stojanović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/samsung-galaxy-s7-i-s7-edge-savrseno-su-bezbjedni/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot