Pet kuhinjskih predmeta koje bi trebalo odmah da bacite

Objavljeno: 21. 11. 2016 u 17:25h

Bilo da je riječ o stvarima koje mogu naštetiti zdravlju ili ih jednostavno sigurno više nećete koristiti – svoju kuhinju bi trebalo da sredite i reorganizujete.

Kada ste posljednji put imali veliko čišćenje kuhinje? Dočekajte praznike uz kuhinju pročišćenu od predmeta koji vam samo zauzimaju prostor:

Plastične posude za hranu koje su promijenile boju

Ako primjetite da su plastične posudice promijenile boju, odnosno da imaju mrlje koje ne odlaze pranjem, to znači da su dale svoj maksimum i da je vrijeme da ih bacite. Špagete koje nosite u plastičnom posuđu sigurno će kad tad ostaviti trajne mrlje na njemu.

Okrznuto ili napuklo posuđe

Ovakvo posuđe može biti nesigurno za upotrebu jer se na okrznuti dio možete posjeći dok perete sudove ili se napukla ručka šolje može potpuno otkinuti dok koristite šolju. Zato, bacite takvo posuđe i koristite ono neoštećeno.

Komadiće aluminijumske folije

Čuvate male komadiće aluminijumske folije misleći da će vam koristiti za nešto? Vjerujte, nikada neće biti dovoljno veliki za bilo šta, zato ih slobodno bacite.

Zarđale tepsije za mafine

U tepsijama u kojima se stvorila rđa vaši mafini se neće lijepo ispeći već će poprimiti ustajali ukus i ukus izgorjelog.

Stare čepove od plute

Sačuvajte čep koji ima posebno značenje za vas (na primer s vašeg vjenčanja). U suprotnom, mislite li da ćete zaista sve te silne čepove od plute ponovno koristiti? Zaista vam samo nepotrebno zatrpavaju fioke.

Izvor: banjalucanke.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/pet-kuhinjskih-predmeta-koje-bi-trebalo-odmah-da-bacite/||claudebot