Dnevni horoskop za 21.11.2016.

Objavljeno: 21. 11. 2016 u 10:11h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Budite vrijedni. Ne osjećate se baš najbolje. Hranite se zdravije danas, konzumirajte više manjih obroka, jer su mogući problemi sa varenjem.

Bik

Bavite se sportom. Pazite da ne pretjerate. Danas ste prilično komunikativni i precizni na poslu.

Blizanci

Moguć je priliv novca. Kupite nešto lepo za dom. Potrudite se da posjetite rodbinu ili da provedete neko vrijeme sa dragim ljudima.

Rak

Komunikativni ste. Danas je dobar dan za kraći put. Pazite se u saobraćaju.

Lav

Moguć je priliv novca. Izbjegavajte jaku hranu i slatkiše, mogući su problemi sa želucem. Previše se opterećujete poslom.

Djevica

Previše ste osjetljivi danas. Ne nervirajte se previše oko porodičnih problema. Stavite sebe na prvo mjesto.

Vaga

Napeti ste. Nervirate se što ne možete baš sve da postignete na poslu. Budite uporni i sve ćete stići na vrijeme.

Škorpija

Družite se više sa prijateljima. Ne zamjerajte se drugima bez razloga. Potrudite se da ne shvatate toliko lično kritike drugih ljudi.

Strijelac

Danas budite detaljni. Neka ženska osoba Vam može biti od pomoći. Budite praktični, ne trošite novac na sitnice koje Vam nisu toliko potrebne.

Jarac

Družite se više. Moguć je neki put koji ste planirali odavno. Očekujte dobre vijesti  od neke osobe koja  nije iz Vašeg mjesta ili zemlje.

Vodolija

Danas ste prilično strastveni. Potrudite se da ne ulazite u rasprave sa drugima. Skloni ste flertu.

Ribe

Pozitivni ste. Dobro se osjećate. Očekujte pomoć od drugih ljudi. Posvetite se hobiju ili sportu, budite aktivni.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-21-11-2016/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot