Kako da najpravilnije sami sredite obrve

Objavljeno: 20. 11. 2016 u 18:02h

Nekad ste mogli da imate tanke, guste, iscrtane, čupave, uglađene, a danas je trend imati savršene obrve, bez mane i kod kojih je svaka dlačica na svom mjestu.

Zato žene (ponekad i previše) brinu o izgledu svojih obrva, pa ih svakodnevno čupaju ili idu kod kozmetičara… Ili na kraju ih sve počupaju, pa odu na japansko iscrtavanje ili klasično tetoviranje obrva.

Ali, ako spadate u one koje imaju prirodne obrve, znate kada je vreme za čupanje. Recimo da je to danas. Uzećete svoje ogledalo koje uvećava ili ćete se pribiti skroz uz ogledalo u kaupatilu na kome je savršeno svjetlo za pronalaženje svih “neprijateljskih” dlačica.

Naš prvi savjet je – sklonite to ogledalo koje uvećava!

Osim tih dlačica koje zaista treba da počupate, vidjećete i one koje tek treba da izrastu, a znate šta to znači – nerviranje i čupkanje kože dok ne dođete do te dlačice koja jedva da viri. To može dovesti do bolnih, crvenih ranica, ali i uraslih dlačica.

Šta zaista treba da uradite?

Udaljite se od (normalnog) ogledala i pogledajte cijelo lice. Tako  ćete jasno vidjeti šta treba, a šta ne da bude u predjelu obrva.

Dlačice koje su “spremne” za čupkanje će uz samo jedan potez biti izvađene, dok druge, koje ne možete tako lako da počupate treba da ostavite još dan-dva.

Realno, niko vam neće primijetiti nekoliko dlačica, koje samo vi u stvari i vidite. Ne bi bilo loše i da naparite lice ili da ih počupate nakon kupanja, jer će se zbog pare i tople vode pore otvoriti, pa će vam cijeli proces biti dodatno olakšan.

Nemojte se nervirati, a ako nemate živaca da sami čupate obrve – uvijek su vam na raspolaganju kozmetičarke.

Izvor: Ljepota i zdravlje

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/kako-da-najpravilnije-sami-sredite-obrve/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])