Usrećite partnera sitnicama na osnovu njegovog horoskopskog znaka

Objavljeno: 18. 11. 2016 u 14:03h

Sitnice mogu usrećiti vašeg partnera i veoma su važne u vašem odnosu, a zvijezde vam mogu izaći u susret. Evo kako horoskop definiše obične gestove pažnje i ponašanje koje bi vašem partneru puno značili. Čitajte pažljivo i primijenite, jer samo možete da budete na dobitku.

Ovan

Ovan voli kada ga slušate, naročito kada to ne traži od vas i ne mora da se trudi da privuče vašu pažnju. U stvari, on želi da ojseti vaše potrebe. Ovan cijeni i voli kada zatražite pomoć od njega, ili ponudite zajedničke fizičke aktivnosti u prirodi kao što su planinarenje, biciklizam ili vježbanje u prirodi. To će sigurno popraviti raspoloženje Ovna, a njemu će biti drago što zaista znate šta mu treba.

Bik

Bikovi su srećni kada su u kućnom okruženju, intimnoj atmosferi i naravno u društvu dobre hrane. Predložite Biku zajedničko kuvanje njegove omiljene hrane i filmsku noć po njegovom izboru. To je najjednostavniji način da on bude srećan i u dobrom raspoloženju.

Blizanci

Oni su srećni kada ih poštujete i vrednujete, posebno na emotivnom nivou. Oni žele da znaju da poštujete njihov trud, posvećenost i pažnju. Aplaudirajte im i hvalite ih, jasno i glasno. Nije teško, zato što zaista zaslužuju.

Rak

Rak ponekad želi mir i samoću. Ukoliko ga ostavite u miru kada on to zahtijeva, on će biti veoma zahvalan. Ali će takođe biti raspoložen za sve te druge fine znakove pažnje. Rak obožava – zagrljaje, milovanja i pažnju.

Lav

Lav želi da bude okružen ljudima koji ga cijene i smatraju da je on važan dio „grupe“. Biće mu drago da bude važan u društvu, a onda će uživati u intimnoj atmosferi u gledanju omiljene TV serije.

Djevica

Ako želite da obradujete Djevicu, pokušajte da cijenite vreme koje vam ona posvećuje i da je u potpunosti razumijete i prihvatite. Odobrenje za sve što radi bi usrećilo sve znake, ali Djevicama je to jednostavno potrebno.

Vaga

Dozvolite im slobodu izbora. Vage su poznate po neodlučnosti, ali to je samo oklijevanje prije donošenja konačne presude (ili bilo koje druge odluke). One žele da budu sigurne i apsolutno sve uzimaju u obzir pre bilo kakve odluke. Sačekajte da se njena skala za ravnotežu umiri, bez bilo kakvih pritisaka i vaših zahtjeva – tako ćete imati srećnog partnera.

Škorpija

Škorpijama treba razumijevanje, žele osjećaj pripadnosti i učešće u svim aspektima života. Škorpije vrednuju partnerstvo i biće mi drago da podijele sve sa vama.

Strijelac

Oni vole društvo zanimljivih ljudi i uvijek su spremni da idu negdje. Istraživanje ih zaista čini srećnim. Oni se raduju ako ih partner podržava i rado učestvuje u njihovom načinu života.

Jarac

Oni žele da budu nagrađeni za nešto što su dobro uradili. Pohvale i iskrena zahvalnost i poštovanje će biti dovoljni, ali Jarčevi obožavaju kada im kažete da zaslužuju posebnu pažnju jer su bili najbolji u svemu.

Vodolija

Vodolije su najsrećnije sa svojim mislima. Oni vole kada se ojsećaju slobodno i žele da pripadaju ogromnom univerzumu. Ne podnose ljubomoru. U Vodoliji ćete uvijek imati opuštenog prijatelja koji baš sve razumije, pa i vašu potrebu da kraj njega budete potpuno slobodni. Ukoliko želite da usrećite Vodoliju, zaboravite na posesivnost i ljubomoru.

Ribe

Najviše uživaju u intimnoj atmosferi svoje kuće i vole da razmjenjuju nježnosti sa osobom koju vole. Držite ih u zagrljaju i dozvolite im da izaberu jedan televizijski program po njihovoj želji.

Izvor: kolektiv.me

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/usrecite-partnera-sitnicama-na-osnovu-njegovog-horoskopskog-znaka/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot