Dnevni horoskop za 16.11.2016.

Objavljeno: 16. 11. 2016 u 11:41h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Potrudite se da budete dobro raspoloženi ili bar da ne pokazujete nervozu pred drugima. Danas bi trebalo da se šetate, da se bavite sportom. Prihvatajte dobre prilike ukoliko se ukažu.

Bik

Najbitnije je da ove srede čuvate energiju, da se ne rasipate. Potrudite se da se usredsredite na pozitivne ljude. Ugodite sebi. Odmarajte se više.

Blizanci

Drugi ljudi Vam mogu izaći u susret za bilo šta, ali ne bi bilo loše da danas budete pomalo nepovjerljivi. Partner je lijepo raspoložen, a ako ste slobodni družite se više. Pomalo ste rasejani.

Rak

Odlično ste raspoloženi, puni ste energije. Ne zapostavljajte posao i dajte sve od sebe. Nemojte previše sjediti, izvjesni su problemi sa leđima.

Lav

Danas je dan za zabavu i opuštanje. Provedite više vremena sa partnerom iili prijateljima, ali ne zapostavljajte obaveze. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

Djevica

Očekujte posjetu rođaka ili prijatelja, ili posjetite neke drage ljude, to će Vas oraspoložiti. Sredite dom i sklonite stvari koje Vam nisu potrebne, poklonite nekom. Napeti ste.

Vaga

Moguć kraći put. Ne odlažite obaveze koje imate jer se to može ispostaviti kao greška. Budite odgovorni danas.

Škorpija

Nemojte trošiti previše novca. Potrudite se da budete štedljiviji i danas kupujte samo ono što je najbitnije. Odmarajte se popodne.

Strijelac

Potrudite se da Vas niko ne ometa u poslu, a popodne iskoristite da ugodite sebi. Partner je romantičan. Slobodni, moguće je dopisivanje sa nekom zanimljivom osobom. Previše pričate o sebi.

Jarac

Nervozni ste. Ne radite više stvari u isto vrijeme. Osjećate pad energije, ali to će se promijeniti već sutra.

Vodolija

Neki prijatelji Vam mogu biti od pomoći. Nemojte zahtjevati previše. Budite uporni da ostvarite svoje ideje danas.

Ribe

Danas možete da se potrudite više na poslu, iako imate previše obaveza. Potrudite se da ispoštujete sve rokove. Izdvojite više vremena za porodicu.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-16-11-2016/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])