Stvorene za ljubav: Žene u ova tri znaka su ubjedljivo najjači magnet za muškarce

Objavljeno: 14. 11. 2016 u 13:11h

One ne moraju da se trude da zavedu muškarce, to se prosto dešava. Njihova harizma je takva da plijene pažnju gdje god se pojave.

Rak

Žena rođena u znaku Raka ne zna voljeti polovično i gaji intenzivne osjećaje prema svom partneru. Nema toga što neće napraviti za muškarca kojeg voli i njena ljubav je bezuslovna. Partnerova sreća važna joj je u svakom trenutku.

Ponekad je sklona dramatizovanju zbog trivijalnih stvari, ali to nije ništa naspram ljubavi koju želi dati. Privlači je ideja toplog porodičnog doma u kojem važnu ulogu ima i dobra hrana. Naime, žena rođena u ovom znaku je najčešće velika ljubiteljka hrane, sjajno kuva i posebno voli kuvati za druge. Biće posvećena majka kojoj su djeca uvijek na prvom mjestu, a od muškarca svog života očekuje samo ljubav i iskrenost.

Ovan

Muškarci jednostavno padaju na koljena pred temperamentnom, neustrašivom i odvažnom ženom rođenom u znaku Ovna. Jaka je, a upravo je to čini sjajnom životnom partnerkom. Najviše se sviđa muškarcima koji obožavaju snažne i hrabre žene.

Ona je uvijek spremna na kompromis, puno daje, ali isto tako puno očekuje od partnera koji uz nju često postaje odgovorniji i zahvaljujući njenoj podršci osjeća se sposobnim da ostvari sve što zamisli.

S obe noge čvrsto stoji na zemlji, realna je u ljubavi i teško je osvojiti. Muškarac kojem to uspije može biti siguran da je zaista zaljubljena u njega. Stroga je majka, a svojim vaspitnim metodama djecu pretvara u pobjednike i vođe. Od partnera očekuje jak karakter i odlučnost.

Lav

Ponosna i strastvena ratnica Lavica uz sebe mora da ima partnera koji joj u svemu može parirati, a pogotovo u snazi. Ona ne pada na bilo kakve muškarce i ne treba se previše truditi oko zavođenja – sve ih privlači njen urođeni šarm.

Možda je ponekad u velikoj mjeri fokusirana na samu sebe, ali ona je odana partnerka koja voli potpuno nesebično. Boriće se za sebe i partnera baš kao prava lavica, a jednako zaštitnički nastrojena biće i prema svojoj djeci.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/stvorene-za-ljubav-zene-u-ova-tri-znaka-su-ubjedljivo-najjaci-magnet-za-muskarce/||claudebot