Prirodni sastojci za povećanje usana

Objavljeno: 14. 11. 2016 u 16:40h

Puno žena želi punije usne, ali im se pomisao na ubrizgavanje filera ne sviđa.

Zato je beauty industrija u potrazi za drugim rješenjima koja će usnama dati punoću i volumen (smatra se da su kreme i ruževi s hijaluronskom kiselinom ovdje najefikasniji), a beauty blogerice su u takođe u istoj misiji. Tako se širom Interneta hvali efekat prirodnih sastojaka koji povećavaju usne, a tri su pogotovo osvojila beauty blogerice. Evo koji su najhvaljeniji – i šta od njih možete da očekujete.

Kajenski biber

Ovaj začin podstiče cirkulaciju pa nemojte da se iznenadite ako osjetite peckanje. Žene koje su ga isprobale kažu da zaista daje privremeni efekt povećanja, ali i lijepu boju usnama. Ako želite da isprobate ovu “metodu”, pomiješajte biber s maslinovim uljem i nekoliko minuta ostavite na usnama pa istrljajte usne i isperite.

Eterično ulje paprene mente

Ovo je takođe veliki hit među Insta-djevojkama, ali čini se da ima najkratkoročniji efekat. Nakon što se nanese na usne (i nakon što ćete takođe osjetiti peckanje) volumen im se poveća, ali ta sreća ne traje dugo. Ipak, sigurno daje efekt svježijeg daha.

Cimet

Pripremite se na peckanje, i to ne baš ugodno. Ali, žene su često spremne da podnose puno toga za ljepotu pa se mnoge na svojim blogovima hvale kako prije izlaska nanesu malo mješavine bademovog ulja s cimetom da im usne izgledaju veće. Takođe, pošto su prokrvljenije, usne imaju crveniju boju što blogerice smatraju još jednim plusom ovog začina u službi ljepote.

Savjet plus: Prvo isprobajte s minimalnom količinom – i imajte pri ruci baby ulje i vaticu za brzinsko čišćenje usana u slučaju iritacije.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/prirodni-sastojci-za-povecanje-usana/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot