Na ovakvu ženu svaki muškarac pada: Ovo ih bukvalno ostavlja bez daha

Objavljeno: 13. 11. 2016 u 12:15h

U igri zavođenja žene koriste čitav arsenal trikova i taktika, ali muškarci zapravo “padaju” na neke sasvim druge stvari…

 1. Nenašminkana 

Muškarci vole prirodnu ljepotu. Užasavaju se kad na vašem licu vide “tonu” šminke.

2. Neupareno donje rublje 

Brus u jednoj, a gaćice u drugoj boji? To ih pali, jer otkriva da se niste spremale za seks, a ipak ste završili u krevetu.

3. Smisao za humor

Muškarci vole djevojke koje znaju da se šale i koje se smiju od srca.

4. Zaobljenost

Ne morate da imate pločice na stomaku – muškarci vole da malo ljulja.

5. Inteligencija i otvorenost

Uvijek “padaju” na djevojke koje su samouvjerene, mudre i ne ustručavaju se da kažu ono što žele.

6. Neuredna kosa

Muškarcima se sviđa kad niste isfenirane i kad vam kosa slobodno pada oko lica.

7. Kontakt očima

Za njega nema ničeg seksepilnijeg od žene koja ga gleda pravo u zenice. Takav pogled otkriva da niste stidljivi, a muškarci obožavaju žene koje preuzimaju inicijativu…

Izvor: Buka

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/na-ovakvu-zenu-svaki-muskarac-pada-ovo-ih-bukvalno-ostavlja-bez-daha/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])