Dnevni horoskop za 10.11.2016.

Objavljeno: 10. 11. 2016 u 10:10h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Ljubav: Dragi Ovnovi, požuda i željaz a pažnjom je ono o čemu ćete razmišljati čitav dan. Ne plašite se izazova, naprotiv. Spremni ste da se upustite u nove ljubave avanture. Uživajte u novostečenom osjećaju “pasivnosti” I pustite druge da preumzmu incijativu.

Zdravlje: Imate problema sa nedostatkom sna.

Posao: Na poslovnom polju je potrebno još vremena da biste dostigli željeni nivo.

Bik

Ljubav: Kada je riječ o ljubavi ne osjećate potrebu za žurbom i radije prepuštate da se stvari odvijaju svojim prirodnim tokom. Uticaj zvijezda na vaše ljubavno polje vas čini lijenim u ovoj oblasti pa će partner morati da probudi vaše strasti.

Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom.

Posao: Imate priliku za svoj posao iz snova ali će bit potrebno još dosta rada na sebi.

Blizanci

Ljubav: U posljednje vrijeme preispitujete svoja osjećanja i razmišljate o svojoj prošlosti. Morate da odlučite da li je trenutna situacija ono što zaista želite na ljubavnom polju ili je vrijeme za radikalnu promjenu. Dajte sebi vremena da razmislite o svemu.

Zdravlje: Veoma ste nervozni.

Posao: Na poslovnom polju unaprjeđujete svoj položaj i idete ka uspjehu.

Rak

Ljubav: Ne želite da vaš ljubavni život ispašta zbog neorganizovanosti koja je prisutna u drugim domenima vašeg života. Vrijeme je da pravilno kanališete svoju energiju i preuzmete kontrolu nad svojim obavezama. Niša nije nemoguće riješiti.

Zdravlje: Prijaće vam izbalansirana ishrana.

Posao: Na poslovnom polju osjećate prevelik pritisak od svojih nadređenih.

Lav

Ljubav: Osjećaj da je „ljubavna čarolija“ prošla razbija vaše iluzije i stavlja vas u negativno stanje duha. Svo vrijeme koristite kako biste preispitali svoje želje i svoje ciljeve. Ovakva situacija će vas sprječavati da napravite napredak koji želite.

Zdravlje: Na zdravstvenom polju nemate problema.

Posao: Imate osjećaj da vas kolege iskorištavaju kada je riječ o poslovnom polju.

Djevica

Ljubav: Veoma ste pažljiv ljubavnik i želite da ostvarite dugoročne planove sa svojom drugom polovinom. Ideja o početku zajedničkog života je ideja koja vas u posljednje vrijeme mnogo privlači. Vrijeme je na vašoj strani i nećete imati potrebu da žurite.

Zdravlje: Promjena ishrane bi bila dobra ideja.

Posao: Iskoristite povoljnu priliku koja vam se pruža na poslovnom polju.

Vaga

Ljubav: Kada je riječ o vašem ljubavnom polju, u posljednje vrijeme ste veoma zahtjevni kada su u pitanju očekivanja koja imate od svoje druge polovine. Partner nema razloga da trpi ovakvo ponašanje niti možete od njega da očekujete da ispuni nerealistične ciljeve.

Zdravlje: Mogući su bolovi u zglobovima.

Posao: Kada je u pitanju poslovno polje, pazite kome dajete svoje povjerenje.

Škorpija

Ljubav: Nenamjerno pokušavate da ublažite intenzitet osjećaja koje ćete iskusiti danas. Osjećate prevelik pritisak i imate brige kada je u pitanju vaša budućnost i finansijski planovi. Vaše raspoloženje se reflektuje na vašeg partnera koji ne zna kako da vam pomogne.

Zdravlje: Ne forsirajte snagu svoga tijela.

 Posao: Na poslovnom polju niste dovoljno fokusirani i ne izvršavate svoje zadatke.

Strijelac

Ljubav: Pravo je vrijeme da sve svoje karte postavite na sto i odlučite šta je to što vi želite kada je u pitanju vaš ljubavni život. Ako želite da se osjećate zaljubljeno i uzbuđeno kao na početku vaše veze, potrebno je da usvojite novi, zdraviji način suočavanja sa problemima.

Zdravlje: Primjetan je pad energije.

Posao: Kada je riječ o poslovnom polju, zabrinuti se zbog svog položaja i svoje budućnosti.

Jarac

Ljubav: Vi takođe razmišljate o dugoročnim planovima kada je u pitanju vaša budućnost na ljubavnom polju. Željni ste da izgradite  odnos koji će se zasnivati na čvrstim temeljima. Problem vam može predstavljati vaša nestrpljivost i težnja da sve imate odmah.

Zdravlje: Osjećate se veoma dobro.

Posao: Kada je u pitanju poslovno polje zapali ste u začarani krug rutine.

Vodolija

Ljubav: Pod uticajem Neptuna, privid sebičnosti koji povremeno posjedujete, danas će zamijeniti osjećaj zahvalnosti i pružanja ljubavi. Naučićete kako da budete darežljiviji sa svojim vremenom i sa svojim emocijama.

Zdravlje: Čuvajte svoju energiju.

Posao: Danas ćete ostvariti značajan uspjeh kada je u pitanju poslovno polje.

Ribe

Ljubav: Kakava šteta! Imali ste dobru priliku da svoje nestabilne emocije stavite pod kontrolu ali ste je propustili. Pod uticajem Neptuna vaša osjetljivost dolazi do izražaja. Danas će vas proganjati duhovi prošlosti i nećete znati kakav pristup da zauzmete povodom toga.

Zdravlje: Prijaće vam fizička aktivnost.

Posao:  Osjećate se umorno i željeli biste da nemate toliko opterećenja na poslovnom polju.

Izvor: pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-10-11-2016/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])