Odjevni komadi i kombinacije koje osvajaju svijet mode (Foto)

Objavljeno: 8. 11. 2016 u 18:04h

Brojne trendove nam je donijela ova jesen, a neke od njih ćemo tek vidjeti i ponijeti tokom zime. Neki od njih su se izdvojili i postali odmah veoma voljeni, dok neki još uvijek pronalaze put do ženskih garderobera. Međutim, brojni trendovi su dali naznaku svog nastajanja još tokom ljeta, pa smo izdvojili one koji su dobili veliku pažnju, a tek će modni svijet osvojiti i postati popularni.

Vraćamo se crnoj boji i baggy bluzama, posebno sa rolkom oko vrata koja nije sasvim uska, već nešto opuštenija i ležernija. Čini se da će ovo biti komad koji će mnoge dame poželjeti da imaju već narednog proljeća ili već sada, jer se odlično uklapaju u elegantnije autfite.

o1

O ovom, dosta neobičnom trendu smo već govorili, ali je toliko iznenađujući da ga ne treba ispustiti iz vida. Košulje sa dužim  rukavima, koji idu preko šake, polako osvajaju svijet mode, brojne modne blogerke, pa ćemo vidjeti da li će tako uskoro biti i kod nas.

o2

Top majice i duksevi su popularni već neko vrijeme, u ležernijim, ali i elegantnijim kombinacijama i ovo je zaista dobar trend, koji ima način  da opstane i u hladnijim danima, u obliku džempera sa bogatijim rukavima koji imaju riševe na sebi.

o3

Gola ramena su uvijek bila veoma seksepilna kod žena, pa zbog toga se često i otkrivaju, baš kao i leđa. No, bluze i košulje sječenih ramena omogućavaju da su uvijek otkrivena, a ovo je ujedno modni trend koji se sve više može vidjeti u odjevnim kombinacijama kod djevojaka.

o4

Jedan trend se vraća iz prošlosti, a odmah ćete ga se i sjetiti. Košulje na preklop, sa vezivanjem negdje oko struka, bile su prije jedne decenije zaista mnogo popularne, a sada se ovaj trend vraća polako u modni svijet.

o5

Brojni trendovi se tiču posebnih odjevnih komada koji su veoma popularni u posljednje vrijeme, a postaju sve popularniji, ali se neki tiču i cjelokupnih kombinacije, jer ih ponesu brojne poznate dame. To se baš dogodilo sa kombinacijom “baggy” farmerki, koje su širokog kroja, sa bijelim top majicama i bluzama, što su brojne manekenke i modne blogerke počele da praktikuju u svojim svakodnevnim izgledima, a to mnoge djevojke počinju da “kopiraju”.

o6

Još jedna kombinacija osvaja ljubitelje mode. U posljednje vrijeme se sve više praktikuje to da se spajaju nespojivi komadi, poput nekih elegantnijih haljina i kombinacija sa patikama, te uopšte komada koji se prije nikada nisu dovodili jedni sa drugima u vezu. Ali, ova kombinacija nije do sada mogla da se vidi. Čipka je uvijek posmatrana kao dio prefinjenih, svečanih i vrlo ženstvenih kombinacija, ali trend narednih sezona mijenja njenu ulogu, pa uz sportske jakne, farmerke, ovaj materijal biće “must have” vaših svakodnevnih autfita.

o7 o8

Ukoliko ste voljeli pruge, ali ste ih sklonili u stranu zbog toga što nisu toliko bile nosive posljednjih sezona, stvari se mijenjaju, pa se pruge vraćaju na velika modna vrata. Ponovo se nosi dezen koji lako možete pretvoriti u svoju prednost, jer je jedan od najboljih kod stvaranja iluzija kada je izgled u pitanju.

o9

Izvor: banjalucanke.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/odjevni-komadi-i-kombinacije-koje-osvajaju-svijet-mode-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])