Pet stvari koje odbijaju muškarce

Objavljeno: 6. 11. 2016 u 10:59h

Ako želite da se on “zalepi” za vas ili želite da vratite bivšeg u svoj život, ove stvari izbjegnite po svaku cijenu. A vjerujemo da ih rade mnoge od nas…

Kontakt

Ako želite da taj neko shvati koliko mu nedostajete, odnosno koliko mu značite, smanjite malo kontakt. Tačnije, ne obasipajte ga porukama i pozivima, a i ne morate baš da trčite na svaku njegovu poruku. Pustite ga da se malo “kuva”.

Seks

Ako se malo ohladio, a vi mu još obijeručke nudite seks, doživjeće to kao potez očajnika. Kako god izgledalo, ali treba da mu djelujete nedostižno iako ste već spavali.

Vrijeđanje

Ako ste ga jednom izvređali, to je zauvijek zapamćeno. Svaki muškarac želi da bude sa nekim ko mu se divi, a ne sa nekim ko ga vrijeđa.

Nesreća

Neke djevojke misle da ako djeluju nesrećno, da će tako navući muškarca na sebe. Da će negde želeti da ih zaštiti i da se na neki sažali na njih. Ne, to je pogrešan potez. On se može sažaliti na vas, ali vas neće doživljavati više kao poželjnu ženu…

Nehigijena

Da, muškarci vole prirodne djevojke, ali to ne znači i neuredne. Koliko god da se poznajete dobro i da ste u vezi vodite računa da izgledate poželjno i uredno.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/pet-stvari-koje-odbijaju-muskarce-2/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])