Ova 3 znaka su najveći zavodnici u horoskopu

Objavljeno: 3. 11. 2016 u 14:40h

Pojedini znakovi Zodijaka su pravi šarmeri, a provjerite koja tri žene ostavljaju bez daha.

Bik

Iako je gotovo nesvjestan svoje senzualnosti Bik spada u vrhunske zavodnike. Ključni adut mu je spontanost, a u krevetu poznaje sva umjeća Kamasutre, iako je nikada nije ni pročitao. Ovaj znak umije da priredi vatromet emocija i pažnje. On će vam pružiti takav doživljaj da ćete se osjetiti veoma posebno. Bikovi imaju prirodnu toplinu u očima i ponekad nesvjesno privuku i one koje ne bi željeli.

Blizanci

Oni su kraljevi šarma, rijetko koja bi im mogla odoljeti. Oni uživaju u igri zavođenja, vole dobru komunikaciju, a uvijek imaju neku zanimljivu priču čime i osvajaju suprotni pol. Nikada “ne pucaju” na seks kao prioritet već na intelekt, po čemu se i izdvajaju iz mase, a svojim pozitivnom stavom vrlo lako vežu za sebe onu koju su zacrtali.

Škorpija

Škorpijom vlada fatalna planeta Pluton. Ovog muškarca je teško ne primjetiti. Njegov zavodnički pogled i maniri kojima kao da vas poziva na blud, ne može vas ostaviti ravnodušnom. Ovo je znak koji duboko osjeća i njegova intuicija je izražena do te mjere da u svakom trenutku zna koje su vaše potrebe, a s obzirom na to da je u emotivnom smislu veoma predan uživaće da i vas zadovolji do maksimalnih granica. Njegovo umijeće vođenja ljubavi ostaje za pamćenje.

Izvor: kolektiv.me

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ova-3-znaka-su-najveci-zavodnici-u-horoskopu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])