Dnevni horoskop za 03.11.2016.

Objavljeno: 3. 11. 2016 u 10:12h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Ljubav: Na emotivnom nivou, Ovnovi se danas osjećaju usporeno I prijaće vam da provedete vrijeme u samoći. Osjećate da su u vašem ljubavnom životu i dalje prisutni nesporazumi koji koče napredak vase romantične veze.

Zdravlje: Uživate u slatkišima.

Posao: Teško vam je da se fokusirate na svoje ciljeve kada je u pitanju poslovno polje.

Bik

Ljubav: Privatnost vam je veoma važna u vašem ljubavnom životu i možete biti istinski ispunjeni jedino ako sačuvate intimnost koja postoji između vas i vašeg partnera. To je glavni faktor koji utiče na sreću vaše romantične veze.

Zdravlje: Osjećate se iscrpljeno.

Posao: Na poslovnom polju se nalazite pod budnim okom radnih kolega.

Blizanci

Ljubav: Kada se radi o pitanjima srce, danas ćete željeti da pomognete drugim ljudima iz vaše okoline da ostvare sopstvenu sreću. Ljubav nije sve, a solidna prijateljska osnova koja postoji između vas i vašeg partnera je ono što održava vašu vezu.

Zdravlje: Kontrolišite nivo stresa.

Posao: Osjećate se nezaustavljivo kada je u pitanju poslovno polje.

Rak

Ljubav: Osjećate se snažno i dostigli ste zavidan nivo emotivne ravnoteže koji vam omogućava da preuzmete stvari u sopstvene ruke kad je ljubavni život u pitanju. Veoma ste pozitivni i ukoliko uspijete da ostvarite kompromis, smiješi vam se sreća.

Zdravlje: Donosite pametne odluke kada je u pitanju vaše zdravlje.

Posao: Ne dopustite da vam neko preotme priliku za uspjeh na poslovnom polju.

Lav

Ljubav: Nedostaje vam odlučnosti da sprovedete svoje želje u djela. Ne osjećate se zadovoljno trenutnom situacijom na ljubavnom polju. U naredno vrijeme moraćete da budete oslonac sami sebi dok ne dođe do promjene okolnosti.

Zdravlje: Čuvajte svoju energiju.

Posao: Ne osjećate zadovoljstvo na trenutnom radnom položaju kada je u pitanju posao.

Djevica

Ljubav: Vaš ljubavni život je prešao u određenju rutinu ali vi ste time zadovoljni zato što je rutina upravo ta koja vam pruža osjećaj stabilnosti. U vašem srcu jedino imate mjesta za svog partnera i želite se uvjeriti da je osjećanje obostrano.

Zdravlje: Nalazite se u dobroj formi.

Posao: Na poslovnom polju vas očekuje napeta atmosfera.

Vaga

Ljubav: Kada je u pitanju vaše ljubavno polje, danas ćete biti potpuno saglasni sa svojim partnerom ili ćete smatrati da je  njegovo razmišljanje totalno pogrešno. Neće postojati rješenje između. Bitno je da pronađete zajednički jezik sa svojom drugom polovinom.

Zdravlje: Prisutan je visok nivo adrenalina.

Posao: Potrebno je da budete veoma taktični kako biste ostvarili napredak na ljubavnom polju.

Škorpija

Ljubav: Možete da tvrdite da ste veoma nezavisna osoba ali prava istina je da zapravo veoma zavisite od svog partnera. Uticaj Merkura će vam pomoći da shvatite da upuštanje u nove avanture je upravo ono što vam je potrebno na ljubavnom polju.

Zdravlje: Ne forsirajte granice svoga tijela.

 Posao: Na poslovnom polju ostvarujete veoma efikasan rad.

Strijelac

Ljubav: Danas želite da u potpunosti ispoljite svoja osjećanja što može imati veoma pozitivan ili veoma negativna efekat na vašu romantičnu vezu. U posljednje vrijeme se osjećate kao tempirana bomba koja je u stanju svakog časa da eksplodira.

Zdravlje: Veoma ste dinamični.

Posao: Potrebno je da udvostručite svoje napore na poslovnom polju kako biste ostvarili svoje ciljeve.

Jаrаc

Ljubav: Sa svojim partnerom ste u stanju da postižete nevjerovatne stvari i ciljeve koje vaša okolina smatra nemogućim. Srećni ste što pored sebe imate takvu osobu i uradićete sve što je u vašoj moći da ona pored vas i ostane.

Zdravlje: Vaša energija djeluje kao magnet na okolinu.

Posao: Očekuju vas veliki uspjesi kada je u pitanju poslovno polje.

Vоdоlija

Ljubav: Kada je u pitanju vaša ljubavna situacija, svjesni ste da ne možete da sve stvari preuzmete u svoje ruke niti to i želite. Danas nećete biti dovoljno mudri i iskoristite vrijeme da razmislite o svojim sopstvenim željama.

Zdravlje: Preporučuje se zdraviji način ishrane.

Posao: Potrebno je da ispoljite sve svoje sposobnosti a poslovnom polju.

Ribe

Ljubav: Danas ste ugodno ušuškani u sopstveni oklop i uopšte vas se ne tiče ono što se dešava u vašoj okolini. Ovo neće imati pozitivnog efekta na vaš sentimentalni život. Partner se osjeća isključeno i žudi za vašom pažnjom.

Zdravlje: Potrebno vam je više sati sna.

Posao:  Potrebno je još dosta rada kako biste ostvarili uspjeh na poslovnom polju.

Izvor: pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-03-11-2016/||claudebot