Ovaj znak je najmisteriozniji u horoskopu: Njima je najteže prići i upoznati ih

Objavljeno: 2. 11. 2016 u 13:50h

Najozbiljniji znak…

ja3

Jarac

Smatra se najozbiljnijim znakom zodijaka koji prirodno poseduje nezavisnost koja mu omogućava značajan napredak kako na ličnom planu tako i na poslovnom. On je zemljani znak preopterećen sigurnošću. Jarac je majstor u samokontroli i ima potencijala da bude odličan lider ili menadžer dokle god je u sferi biznisa. Njemu je veoma teško prići, a još teže ga je upoznati. Ubjedljivo je najmisteriozni znak, a da biste saznali njegove tajne moraćete dobro da se pomučite.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ovaj-znak-je-najmisteriozniji-u-horoskopu-njima-je-najteze-prici-i-upoznati-ih/||claudebot