Mjesečni horoskop za novembar 2016. godine

Objavljeno: 1. 11. 2016 u 14:00h

Saznajte da li ćete ovog novembra više raditi ili se više provoditi, da li vam se “smješka” nova ljubav ili novi posao…

Ovan

Posao

Bićete ovog mjeseca zadovoljni novčanim prihodima. Imaćete dosta obaveza krajem novembra, zato morate dobro da se organizujete jer je to jedini način da sve stignete da uradite. Veoma je važno da poštujete rokove. Inače, sve što ovoga mjeseca budete radili, isplatiće se. Prijatelji Vam mogu biti od pomoći, zato nemojte da se stidite da pitate za pomoć.

Ljubav

Strastveni ste ovog mjeseca. Ukoliko ste sami, uživaćete u flertu i novim poznanstvima, ali ne očekujte da ćete ovog mjeseca započeti neku ozbiljniju vezu. U prvoj polovini mjeseca je moguć neki put sa partnerom.

Zdravlje

Dobro se osjećate, ali to ne znači da možete da se opustite – krećite se što više, to Vam prija.

Bik

Posao

Imate dobru priliku da napredujete ukoliko sarađujete sa inostranstvom. Ako Vam iskrsne poslovni put, nemojte da ga otkažete. U drugoj polovini mjeseca su mogući problemi na poslu. Najbolje bi bilo da ne ulazite u rasprave sa saradnicima. Nije dobar period za neke nagle promjene.

Ljubav

Jako Vam je dobro u vezi ili braku. Nemate razloga za brigu. Dajte više slobode partneru, nemojte biti ljubomorni. Slobodni, strasti su jake pa ako ne želite avanturu, ne žurite sa upoznavanjem, nego poradite na komunikaciji sa osobom koja Vam se dopada.

Zdravlje

Opustite se, ovog mjeseca ne bi trebalo da imate značajnije zdravstvene probleme.

Blizanci

Posao

Imaćete puno posla ovog mjeseca, ali će Vam sve ići od ruke. Nadređeni Vam je naklonjen, računajte na to. Dobar je period za saradnju, za nove kontakte. Potrudite se da date sve od sebe na poslu jer Vam je ovo idealan period za napredak. Krajem mjeseca su mogući iznenadni troškovi, pa bi bilo dobro da budete pažljiviji i da ne trošite na stvari koje Vam nisu neophodne.

Ljubav

Komunicirajte više sa partnerom. Tokom novembra, gledajte da što više udovoljavate partneru i da mu date više slobode. Kompromis u vezi je bitan za ovaj period. Slobodni će biti skloni i vezi i avanturi, pa možete da birate šta ćete, izuzetno Vam je dobar period za ljubav.

Zdravlje

Moguća prehlada.

Rak

Posao

Prva polovina mjeseca nije dobra za saradnju sa drugima, već se oslonite samo na sebe. Sve će ići sporije nego inače. Moguće su rasprave sa nekim kolegama, ali izbjegavajte sukobe. Druga polovina mjeseca je malo bolja, ali ćete svakako biti opušteniji što se tiče posla. Nije dobar period za uzimanje kredita niti za neke novčane pozajmice. Ne zapostavljajte obaveze na poslu zbog zabave, hobija ili privatnog života. Morate biti odgovorni ovog mjeseca da ne bi došlo do većih problema.

Ljubav

Slobodni, do sada baš i niste bili dostupni za novu vezu. To će se promijeniti sredinom novembra i poželjećete da se vežete. Možda će to biti neka osoba sa kojom ste već bili u vezi. Zauzeti, pomalo ste usporeni, ali bićete romantičniji ovog mjeseca nego inače. Strasti će biti jače u drugoj polovini mjeseca.

Zdravlje

Manje se nervirajte, nađite način da se opustite.

Lav

Posao

Vrijedni ste. Očekuje Vas dosta promjena na radnom mjestu. U prvoj polovini mjeseca treba da odradite sve što stalno odlažete. Bićete preumorni, ali zadovoljni. Druga polovina mjeseca je rezervisana za saradnju i nove kontakte, ali neće Vam baš biti lako. Postavite se prijateljski prema saradnicima i onda će uspijeh biti garantovan. Opterećujete se porodičnim problemima i to može dosta uticati na posao. Svakako, u drugoj polovini mjeseca ćete biti rasterećeniji, a neka ženska osoba može biti od pomoći. Veći priliv novca očekujte krajem mjeseca.

Ljubav

Nemojte biti prezahtjevni prema partneru ako ste u vezi. Budite pozitivni i gledajte da ne opterećujete jedno drugo. Moguće u rasprave u drugoj polovini mjeseca. Slobodni, ovog mjeseca ćete željeti samo zabavu, a u drugoj polovini mjeseca je moguća nova ljubav, upoznavanje preko prijatelja, interneta, ali nemojte žuriti sa ulaskom u vezu.

Zdravlje

Očekujte više stresa ovog mjeseca, zato na vrijeme nađite način da se opustite.

Djevica

Posao

Dolazi do velike promjene. Nećete više biti nervozni, nego ćete gledati kako da se stabilizujete. Bićete pozitivniji u drugoj polovini mjeseca. Ono što je problem je što ćete brže odrađivati obaveze na poslu pa su moguće greške. Pokušajte da se što prije bolje organizujete. Tehnički problemi na poslu su izvjesni. Ovog mjeseca pokušajte da poboljšate komunikaciju sa drugima, to će bitno uticati na rezultate koje ćete ostvariti na kraju mjeseca. Ne pričajte drugima o svojim planovima.

Ljubav

Moguća je tajna veza, ili je partner jako daleko od Vas, pa Vam se to i ne dopada baš. To će se sve srediti već u drugoj nedjelji novembra. Budite otvoreniji prema partneru. Ako ste zauzeti sve će biti stabilnije od polovine mjeseca. Slobodni, težićete ka stabilnom odnosu ili ćete radije izabrati da ostanete sami, prije nego da se nervirate.

Zdravlje

Odlično ćete se osjećati ovog mjeseca, ali samo ako povedete više računa o ishrani.

Vaga

Posao

Prilično ste napeti zbog posla. Nećete imati puno elana i energije za rad u prvoj polovini mjeseca. Pažnju će Vam okupirati privatni život. Dosta dobrih priika možete propustiti ako ne budete bili komunikativni. Pravite nove kontakte. Imate puno prilika da sarađujete sa ljudima koji nisu iz Vašeg mjesta. Druga polovina mjeseca će već biti bolja, i lakše ćete savladati prepreke na koje nailazite. Finansijska situacija je dobra ovog mjeseca.

Ljubav

Zauzeti, poboljšaće se komunikacija sa partnerom. Gledajte da ugodite jedno drugom, a možda i odete na neki put, ili uradite nešto novo zajedno. Slobodni, na kraćem putu možete upoznati neku novu zanimljivu osobu. Skloni ste flertu, ali pazite sa kime to radite.

Zdravlje

Dobro ćete se osjećati ovog mjeseca, mada biste mogli da posjetite zubara.

Škorpija

Posao

Problemi u komunikaciji sa saradnicima su izvjesni, ne nervirajte se jer će tenzija prestati uskoro. Dosta novih poslovnih prilika će biti od posljednje nedjelje ovog mjeseca. Tada će se sav trud isplatiti i imaćete očekivani priliv novca. Odnosi sa kolegama će takođe biti bolji od posljednje nedjelje novembra. Strpite se.

Ljubav

Vi, koji ste u braku ili dugim vezama, uživate ovog mjeseca. Težite da održite stabilnost koju imate u vezi. Moguće je neko putovanje sa partnerom. Slobodni, budite otvoreniji i iskreniji prema potencijalnom partneru, recite šta želite, možda to i dobijete. Ne žurite sa ulaskom u vezu, bitno je da imate dobru komunikaciju.

Zdravlje

Bićete nervoniji nego inače, zato šetajte što više, spavajte redovno, to će Vas opustiti.

Strijelac

Posao

Ovog mjeseca možete da se oslonite na druge kada je posao u pitanju, naročito na ženske osobe. Jako Vam je dobro na poslu, ali ćete se okrenuti novim poslovnim saradnjama već od druge nedjelje novembra. Jako je bitno da stresan period u toku prvih 10 dana novembra izdržite, a ne da se nervirate oko svake sitnice. Novčana situacija će se poboljšati od polovine mjeseca.

Ljubav

Slobodni, imate dosta udvarača, ne znate šta da radite i za koga da se odlučite. U prvoj polovini mjeseca to će biti samo flert, u drugoj polovini novembra ćete poželjeti nešto stabilnije. Zauzeti, tokom ovog mjeseca nema značajnijih promjena, skloni ste uživanju u vezi i sve je isto kao što je bilo do sada, stabilno.

Zdravlje

Dobro, ali ne pretjerujte sa slatkišima.

Jarac

Posao

Puni ste energije, ali ste u isto vrijeme i nervozni. Uposlite sebe više. Potrudite se da se usredsredite na zadatke koje imate odavno, ne radite sada neke nove stvari. Od polovine mjeseca ćete imati više posla, više novca, ali ćete zato i više trošiti. Imajte u vidu da nije dobro sada da kupujete tehničke stvari. Dobra je saradnja sa drugima, svi Vam izlaze u susret.

Ljubav

Strastveni ste. Zauzeti, uživajte u vezi i u vremenu provedenom sa partnerom. Imate dobru komunikaciju. U prvoj polovini mjeseca ćete biti romantičniji, bilo da ste slobodni ili zauzeti. U drugoj polovini mjeseca, slobodni mogu da očekuju neke promjene i zaljubljivanje.

Zdravlje

Dobro, ali se ipak krećite više.

Vodolija

Posao

Sve ide sporije nego inače. Ne brinite se toliko, sve što sada ide sporije, ubrzaće se već od druge polovine mjeseca. Ukoliko imate saradnike, bilo bi dobro da se postavite drugačije prema njima i da pravite kompromise, a ne da gledate gdje ko greši. Imaćete podršku od drugih, oslonite se na provjerene kolege i sve će biti dobro.

Ljubav

Posao može dosta uticati na Vaš odnos sa partnerom. Ne zapostavljajte privatni život zbog posla. U drugoj polovini mjeseca ćete biti romantičniji i skloni flertu. Ako ste zauzeti, osjetićete poboljšanje u slučaju da ste raščistili sa prošlošću. Ako ste slobodni, neka osoba iz prošlosti se može vratiti u Vaš život.

Zdravlje

Pijte više tečnosti, mogući probelmi sa oragnima za varenje.

Ribe

Posao

Pomalo ste rasijani na poslu. Potrudite se da se ne obazirete previše na priče i događaje koji Vas mogu omesti u radu. Gledajte sebe. Rasteretite se kada niste na poslu da biste imali više energije za rad. Mada, od druge polovine mjeseca ćete biti malo sporiji. Tada završavajte sve zapoćeto i pazite da ne napravite greške. Pazite šta potpisujete.

Ljubav

Dobra komunikacija sa partnerom, ali i dosta strasti, što je dobro. Idite na neko putovanje ili posjetite neke prijatelje kada budete imali vremena. Posvetite jedno drugom više vremena. Slobodni, možete na putu ili preko prijatelja upoznati neku osobu ovog mjeseca.

Zdravlje

Bićete nervozni u drugoj polovini mjeseca.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/mjesecni-horoskop-za-novembar-2016-godine/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])