Na kraju oktobra mlad mjesec u Škorpiji donosi nam pravu ljubav

Objavljeno: 30. 10. 2016 u 11:11h

U nedjelju 30. oktobra očekuje nas magični mladi mjesec u Škorpiji koji će nam napokon otkriti i pružiti pravu ljubav.

Škorpija je znak strasti i želje i sada je pravi trenutak da otkrijete šta vaše srce želi i potom svom snagom krenete da je ispunjavate.

Ove godine mlad mjesec je blizu samhaina, drevnog Keltskog slavlja koje obilježava sredinu između svjetlih i mračnih sezona, ljeta i zime.

Ali ovo je ujedno i vrijeme kada je veo između živih i nebeskih najtanji dozvoljavajući tako duhovima da iz jedne dimenzije prelaze u drugu.

Sprema se magija

Mlad mjesec je vrijeme promjena, a naše unutrašnje svjetlo želi da pratimo putanju ka sreći, zadovoljstvu i ljubavi, iako ponekad nismo spremni za to putovanje.

Septembar nas je prodrmao do srži sa brojnim pomračenjima, ali ponekada nam je potreban haos prije nego što počnemo da osjećamo mir.

Oktobar je izgledao drugačije, ali to ne znači da želimo ono što trenutno imamo. Ponekada, iako se more čini mirnim, ispod njega divljaju struje. Čini se kao da se ništa nije promijenilo, ali zapravo jeste.

Do promjena dolazi sporo, u milion sličnih trenutaka iznenada polako počinjemo da primjećujemo razliku.

Ove godine izloženi smo konstantnom rastu bez ikakvog usporavanja ili olakšavanja. Svi prethodni mjeseci bili su samo priprema za finalne mjesece godine kada ćemo napokon početi da sklapamo posljednje djeliće slagalice.

Čekaju nas trenuci kada ćemo napokon vidjeti ono što je pred nama bilo sve vrijeme.

Zato što je Škorpija znak srodnih duša, ovaj mjesec će biti poput crvenog končića između njih koji ih privlači sve dok ne ponestane prostora između njih i ostane samo bljesak strasti i iskrenosti.

Nije bitno da li osobu koju volimo nazivamo srodnom dušom, jer sam naziv nije bitan već osjećanja.

Ljubav postoji za sve nas

Taj nikada prije primjećen trenutak, magija, strast i duboka konekcija su sve vrijeme tu, ali samo za one koji su dovoljno hrabri da vjeruju.

Međutim, ponekada ta prelijepa ljubav može doći sa trnjem istine kako bi nas izazvala da napredujemo i rastemo.

Ponekad nije lako pogledati u ogledalo i vidjte ko smo zapravo.

Iako su pred nekima od nas izazovi, najgore je gotovo. Pogledali smo u ogledalo, napravili korak vjere i vidjeli šta je zapravo ispred nas.

Jedina stvar koja nam preostaje jeste da odlučimo šta ćemo uraditi sa svim novostečenim znanjem. Ono što je nekada bilo užasavajuće i nemoguće, sada izgleda uzbudljivo i na dohvat ruke.

Sve ovo dešava se jer smo obavili sav naporan posao. Odvojili smo vrijeme za rast i shvatanje značenja iza događaja. Skinuli smo naše ružičaste naočale koje su nas sprječavale da živimo svoj život i shvatili da realnost može biti mnogo bolja od iluzije savršenstva.

Tokom ovog mladog mjeseca osjetićemo kako nas nevidljive sile vuku ka duši za kojom gori naše srce. Iako niko ne voli na isti način, ali važno je da volimo iskreno – i tada će se desiti magija između dvije osobe.

Znamo kakva vrsta ljubavi je moguća i ovog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta spriječi u njenom dobijanju.

Napokon ćemo shvatiti i osjetiti šta je prava ljubav.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/na-kraju-oktobra-mlad-mjesec-u-skorpiji-donosi-nam-pravu-ljubav/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])