Dnevni horoskop za 27.10.2016.

Objavljeno: 27. 10. 2016 u 09:10h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Ljubav: U ljubavnom životu prisutne su promjene i očekuju vas nove uzbudljive avanture. Pomjerate se sa stare tačke i otvarate sebi nove puteve za sreću. Budite spremni na jedna veliku događaj koji bi mogao ostvariti sve vaše snove.

Zdravlje: Vaše glavobolje su stvar prošlosti.

Posao: Na poslovnom polju vas očekuju nova dostignuća.

Bik

Ljubav: U vašem ljubavnom životu lete varnice i spremi ste da se upustite u novu avanturu. Promjena se ne mora odnositi na velike stvari već na jednostavno razbijanje začaranog kruga rutine. Predložite nešto uzbudljivo svom partneru u čemu ćete oboje uživati.

Zdravlje: Pazite na svoju težinu.

Posao: Na poslovnom polju vas očekuju nove radne obaveze.

Blizanci

Ljubav: Na ljubavnom polju vas očekuje prilično usporen dan i vjerovatno neće doći do većih iznenađenja. Vi volite svoju rutinu i jedino što vam je važno jeste da imate svog partnera uz vas. Sitnice su te koje vas čine srećnim.

Zdravlje: Ponekad ste previše tvrdoglavi.

Posao:  Nemojte da zanemarujete svoje kreativne sposobnosti kada je posao u pitanju.

Rak

Ljubav: Vi pružate ljubav sami onim ljudima koji vam tu ljubav i uzvraćaju. Vrijeme je da iskreno kažete ono što mislite pogotovo kada su u pitanju stvari vašeg srca. U posljednje vrijeme niste sigurni da partner zadovoljava sve vaše želje.

Zdravlje: Kontrolišite svoje nagone.

Posao: Osjećate se zadovoljno kada je u pitanju poslovno polje.

Lav

Ljubav: Danas se u vama budi stara želja a to je da budete u centru pažnje. Znate da ste srce i duša svih zabava i uživate u tome. U posljednje vrijeme ste veoma darežljivi i vaša nesebičnost će osvojiti sve simpatije vaše okoline.

Zdravlje: Riješite se određenih loših navika.

Posao: Kada je u pitanju poslovno polje, frustrirani ste zbog nedostatka timskog rada.

Djevica

Ljubav: Imaćete veoma inovativne ideje kada je u pitanju vaš ljubavni život. Očekuju vas veoma prijatna iznenađenja na ovom polju. Još uvijek otkrivate sebe i partner u ovom procesu igra veliku ulogu.

Zdravlje: Čuvajte svoje tijelo.

 Posao: Potrebno je da pronađete inspiraciju kada je u pitanju poslovno polje.

Vaga

Ljubav: Kada je u pitanju ljubavno polje, vi se ne bojite da uradite sve što je potrebno kako biste ostvarili svoju sreću i znate pravi način kako da to i postignete. Novi pogled na stvari će vam omogućiti da analizirate dosadašnji odnos sa partnerom.

Zdravlje: Potrebno vam je više sati sna.

Posao: Vaša sposobnost za preuzimanjem inicijative dolazi do izražaja.

Škorpija

Ljubav: Kada je u pitanju vaš ljubavni život, vi ništa ne prepuštate slučaju. Vi procjenjujete svaki detalj kao i pozitivne i negativne strane kada je u pitanju budući zajednički život sa partnerom. Želite da budete sigurni u svoje odluke.

Zdravlje: Preporučuje se lagana ishrana.

Posao: Smatrate da se vaš trud dovoljno ne cijeni kada je riječ o poslovnom polju.

Strijelac

Ljubav: Dešavanja a ljubavnom polju se odvijaju u pozitivnom smjeru i možete da zamislite dugoročnu budućnost sa svojim partnerom. Sigurni ste u svoja osjećanja i svoju romantičnu vezu gradite na čvrstom uzajamnom povjerenju.

Zdravlje: Prijaće vam opuštajuća masaža.

Posao: Pravo je vrijeme da pokažete svoje sposobnosti na poslovnom polju.

Jarac

Ljubav: Situacija na ljubavnom polju se razvija u ozbiljnom smjeru. Prisutna je saradnja između vas i vašeg partnera i ne postoji sumnja kada su u pitanju vaša osjećanja. Stabilnost u romantičnom odnosu je prisutna i budućnost izgleda obećavajuće.

Zdravlje :U dobroj ste formi i trudite se da tako i ostane. Preporučuju se sportske aktivnosti na kraju dana.

Posao: Dajete sve od sebe na poslovnom polju i brzo napredujete .Ostvarujete brz profesionalni razvoj.

Vodolija

Ljubav: Trenutno nalazite zadovoljstvo u sadašnjem trenutku i ništa ne može da vas poremeti. Ako vam vaša veza ne pruža ono što želite, lako ćete se okrenuti drugim ljudima koji mogu da ostvare vaše fantazije. Izbjegavate razgovore koji vode do sukoba.

Zdravlje: Vaša psihološka energija se nalazi na ivici. Ne možete da se oslobodite stresa.

Posao: Želite da imate više slobodnog vremena. Morate da prihvatite odgovornost za svoje obaveze.

Ribe

Ljubav: Ljubavna veza sa partnerom je jača iz dana u dan. U vama postoje jake emocije i osnivate odnos povjerenja sa voljenom osobom koji će biti temelj za sve vaše buduće planove. Osjećate se sretnim kao što i trebate biti.

Zdravlje: Na kraju dana će vas savladati umor.

Posao: Na poslovnom polju vas očekuje napredak i nove odgovornosti.

Izvor: pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-27-10-2016/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])