Poslije ova četiri znaka u horoskopu vaš seksualni život više nikad neće biti isti

Objavljeno: 26. 10. 2016 u 15:11h

Ko sa njima jednom proba, nema nazad…

1151536899581085359248c540041137_w640

Škorpija

Prvo mjesto ubjedljivo drži Škorpija. Ona je najstrastveniji i najvatreniji znak u horoskopu. Škorpije vole umjetnost intrige, vole da ih nešto zavodi… Ovaj znak ćete oduševiti ako spremite neko iznenađenje, nešto što nisu očekivali.

Ribe

Na drugom mestu su Ribe. Ako želite da neko preuzme kontrolu u krevetu i da vas vodi kroz seksualno putovanje, partner u ovom znaku će vas oduševiti.

Lav

Lav je strastven, on je vođa i voli da dominira. Jedini problem kod osoba u ovom znaku je to što se mnogo brinu da li ono što rade zadovoljava ovu drugu stranu.

Vaga

Vaga voli dugu predigru, ona može trajati i nedjeljama. Ali, ako vam ovaj znak da vam zeleno svjetlo, imaćete nikad bolje seksualno iskustvo. Ona ne voli da joj bilo šta kvari doživljaj, tako da kod Vage sve mora biti perfektno.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/posle-ova-cetiri-znaka-u-horoskopu-vas-seksualni-zivot-vise-nikad-nece-biti-isti/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])