Pet najboljih destinacija za solo putnike (Foto)

Objavljeno: 26. 10. 2016 u 10:17h

Ako ste željni mira, tišine i bijega od naporne i dosadne svakodnevnice, a ne gube vam se energija i vrijeme na rasprave u vezi sa izborom hotela, prevoznih sredstava i obilaska turističkih znamenitosti, ovo su prave destinacije za vas…

Indija

india

Neke od najpopularnijih istorijskih i kulturoloških destinacija uključuju Delhi, Agru, Džaipur i Mumbaj, kao i izležavanje na plaži Goe. Takođe postoji mogućnost da putovanje u ovu predivnu zemlju obogatite časovima kuvanja, joge i safarijem.

Kina

china

Veliki kineski zid i Ratnici od terakote su naprosto nezaobilazne atrakcije, ali ništa manje nećete uživati ni u nekim manje popularnim mjestima, poput mirnog vodenog gradića Džuđiađiao.

Kolumbija

medelin

Kolumbija je raj za ljubitelje kafe, koji mogu da pronađu veliko zadovoljstvo u obilasku plantaža i pržionica prije nego što se zapute u Medelin – jedan od najuzbudljivijih gradova Južne Amerike, kao i Kartagenu, grad na Uneskovoj listi svjetske baštine.

Francuska

1862646664580f4583ee8fc350669852_v4-big

Morzine je staro skijalište u Francuskoj koje posjećuje veliki broj samaca, što znači da biste na ovom mjestu mogli da pronađete mnogo istomišljenika koji sa vama dijele ljubav prema skijanju.

Španija

sur5

U centru Surjalila u Andaluziji posjetioci do mile volje mogu protezati udove koje su mjesecima grčili na poslu. Kompleks je okružen predivnim planinama, jezerima i poljima, a na trpezi se dvaput dnevno služe obroci sa organski gajenim povrćem. Čak sedamdeset odsto turista koji dođu u ovo mesto putuju sami.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/pet-najboljih-destinacija-za-solo-putnike-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])