Napravite domaći sprej za vašu posteljinu (Video)

Objavljeno: 26. 10. 2016 u 16:10h

Nema ništa ljepše, usaglasićete se sa nama, kada se ušuškamo u čistu, mekanu posteljinu. Međutim, s obzirom na “kvalitet” deterdženata i omekšivača na našem tržištu, raznobojni mirisi brzo izlape.

Zbog toga vam donosimo jednostavan recept kako da napravite osvježavajući, mirisni sprej za vašu posteljinu.

Pored toga što vrši dezinfekciju i daje blage mirisne note, znate i šta čini sadržaj pa ste i u zdravstvenom smislu bezbjedni.

Dakle, za ovaj recept su vam potrebni:

  • 1/2 šolje vode
  • 1/2 šolje alkoholnog sirćeta
  • 1/2 šolje alkohola
  • 10 kapi vašeg omiljenog eteričnog ulja (mi smo uvijek raspoloženi za lavandu)

Sve sastojke pomješajte u posudu sa raspršivačem i uživajte – prskajte do mile volje po vašoj posteljini

Izvor: banjalucanke.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/napravite-domaci-sprej-za-vasu-posteljinu-video/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot