Evo kako unaprijed znamo da je brak osuđen na propast

Objavljeno: 26. 10. 2016 u 12:59h

Fotografi na svadbama primijete dosta toga kod mladenaca jer sa njima provedu cijeli dan tokom svadbenog veselja.

Tako su se mnogi ljudi pitali da li profesionalni fotografi mogu da ocijne koji će brak potrajati, a koji je unaprijed osuđen na propast.

Dok su jedni rekli da nema nikakvog pravila drugi kažu da mogu da ocijene dužinu braka na osnovu toga kako su mladenci presjekli tortu.

Rasprava je počela na Reditu kada je jedna djevojka upitala profesionalne fotografe da li mogu već na vjenčanju da ocijene da li će brak potrajati?

Jedan fotograf napisao je kako ne zna da li je taj bračni par još uvijek zajedno, ali mladoženja je do oltara išao sa telefonom u ruci. Čak je nosio farmerke, a mlada nije bila najsrećnija.

Drugi fotograf napisao je kako je radio na svadbi jednog para koji je imao već dijete. Nikada nije mogao da pretpostavi da će se par razvesti i to se vjerovatno desilo jer u međuvremenu nisu dobili drugo dijete.

Treći fotograf napisao je kako može da osjeti kolika ljubav vlada između bračnog para prema interakciji između njih- način na koji gledaju jedno drugo, kako se ophodne jedno prema drugome… na osnovu toga možete da zaključite da li je u pitanju iskrena ljubav. Takvi parovi obično ostaju zauvijek zajedno.

Još jedno iskustvo fotografa je da on može da zaključi da li će brak biti uspješan prema način na koji mladenci sjeku tortu. Ukoliko jedan od mladenaca umaže tortom drugog i onda uslijedi osveta… ti parovi takođe nisu dugovječni.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/evo-kako-unaprijed-znamo-da-je-brak-osuden-na-propast/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot