Dnevni horoskop za 26.10.2016.

Objavljeno: 26. 10. 2016 u 09:10h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Ljubav: Danas ćete zauzeti poprilično ležeran stav na ljubavnom polju. Dinamični ste, ispunjeni pozitivnim energijom I uspjevate da ostavite svoje mračne misli za sobom. Trenutno ne tražite ništa ozbiljno i ne opterećujete se svojom budućnošću.

Zdravlje: Odmarate kako samo vi znate.

Posao: Frustrirani ste jer osjećate da biste mogli da se pokažete puno bolje na poslovnom polju.

Bik

Ljubav: Ovaj dan će poprilično teško pasti onima koji se trenutno ne nalaze u vezi. Plašite se da otkrijete svoje tajne, svoje strahove i svoja osjećanja što vam ne omogućuje da razvijete blizak odnos sa osobom koju želite. Potrebno je da imate više samopouzdanja.

Zdravlje: Povučeni ste u sebe.

Posao: Kada je u pitanju poslovno polje ne uspijevate da ostvarite dobru komunikaciju sa svojim radnim kolegama.

Blizanci

Ljubav: Željeli biste da uživate u tihom i mirnom danu sa svojom drugom polovinom. Ne osjećate još potrebu da se skrasite ali razgovori ovakvog tipa su mogući u vašoj budućnosti. Postoje i drugi načini da učvrstite odnos sa partnerom. Nema potrebe da žurite.

Zdravlje: Nalazite se u dobrom raspoloženju.

Posao: Nedostatak finansija bi mogao da pokrene par promjena na poslovnom polju.

Rak

Ljubav: U potpunosti ste posvećeni svom ljubavnom životu i svome partneru. Dajete sve od sebe da ostvarite svoju idealnu ljubavnu priču. Osjećate potrebu da razgovarate i želite da saznate šta se to krije u glavi vaše druge polovine. Opustite se.

Zdravlje: Mogući su napadi panike.

Posao: Na poslovnom polju ste potpuno zaokupljeni svojim radnim obavezama.

Lav

Ljubav: Riješite se potrebe da kontrolišete sve ono što se dešava u vašoj okolini. Plašite se da dođete u situaciju da vam neko drugi govori šta treba da radite. Vaš ego predstavlja vašu najveću slabost. Ako se uspijete opustiti i pronaći unutrašnji mir vidjećete da je vrijeme na vašoj strani.

Zdravlje: Potrebna vam je relaksacija.

Posao: Kada je riječ o poslovnom polju ostvarujete željeni napredak.

Djevica

Ljubav: Danas nećete imati dovoljno vremena da uživate u svojim osjećanjima i da se posvetite svome partneru. Očekuju vas obaveze koje ste dugo zanemarivali tako da sad vaš ljubavni život dolazi u drugi plan. Ne brinite, sve se može stići.

Zdravlje: Nalazite se pod stresom.

Posao: Danas vas očekuje veoma naporan dan na poslovnom polju.

Vaga

Ljubav: Srećni ste zbog osjećaja harmonije koji se vratio u vaš ljubavni život. Vi  i vaš partner se nalazite na istim talasnim dužinama i ostvarujete sjajnu komunikaciju. Moguće je planiranje zajedničkog putovanja. Tražite način da pokažete svoju zahvalnost.

Zdravlje: Imate problema sa spavanjem.

Posao: Preokupirani ste svojim poslovnim životom i planirate napredak svoje karijere.

Škorpija

Ljubav: Stavićete ponos iznad svojih osjećanja što bi vas moglo skupo koštati. Postoji raspon između vaših obećanja koje dajte svom partneru i realnosti u kojoj se nalazi vaš odnos. Potrebno je da pokažete dovoljno razumijevanja i poštovanja za ljude koji ne misle isto kao vi.

Zdravlje: Fizički se nalazite u dobroj formi.

 Posao: Želite da ostvarite napredak na poslovnom polju ali još uvijek niste sigurni u svoje odluke.

Strijelac

Ljubav: Plašite se promjena kada je u pitanju vaš ljubavni život i ne želite da rizikujete trenutnu situaciju. Potrebno je da se zapitate čega se to u stvari bojite. Vaš partner želi da doživi nove avanture i želi da ih doživi sa vama na svojoj strani.

Zdravlje: Veoma ste zabrinuti.

Posao: Na poslovnom polju ste zainteresovani za nove, kreativne ideje.

Jarac

Ljubav: Previše vjerujete procijeni svoje okoline i previše se oslanjate na nju kada je u pitanju donošenje važnih odluka na ljubavnom polju. Trebate imati više vjere u sebe kako biste spoznali svoja osjećanja i svoje želje. Tek onda ćete biti sretni.

Zdravlje: Nedostaje vam motivacije.

Posao: Kada je riječ o poslovnom polju nužno je da prestanete da kontrolišete svoje kolege.

Vodolija

Ljubav: Sreća se uselila u vaš život i vaše raspoloženje inspiriše partnera. On vam u potpunosti vjeruje i spreman je da zajedno korača sa vama kroz život. Vaša osjećanja su veoma snažna i moguće je da ćete napraviti značajan pomak u ljubavi.

Zdravlje: Posvećujete pažnju svojoj fizičkoj formi.

Posao: Situacija na poslovnom polju je stabilna i ostvarujete finansijsku dobit.

Ribe

Ljubav: Nedostaje vam osjećaj romantike ali će se to veoma brzo promijeniti u vašem životu. S vremenom vaša osjećanja postaje sve jača i jača. Trenutno dajete prioritet materijalnoj strani vašeg života  a ljubav stavljate na čekanje.

Zdravlje: Brinu vas sitnice.

Posao: Na poslovnom polju se pazite ogovaranja od svojih kolega.

Izvor: pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-26-10-2016/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])