Pet savršenih jesenjih autfita (Foto)

Objavljeno: 25. 10. 2016 u 14:02h

Poznate dame često utiču na to kako će se modni trenodvi formirati tokom jedne sezone, jer imaju veliki uticaj kako na modni svijet, tako i još više na cjelokupnu javnost.

Međutim, u posljednje vrijeme su se pojavile djevojke koje svojim stilom sve osvajaju, kao što su Điđi Hadid, Kendal Džener, te mnoge druge, među kojima je i mlada manekenka Hejli Boldvin. Danas izdvajamo neka od njenih jesenih modnih izdanja koja vam mogu biti odličan uzor za jesenje autfite.

Hejli je neko ko iako ima malo godina, ima modni ukus na kojem joj mogu pozavidjeti brojne poznate dame koje se ističu po svojim odjevnim kombinacijama.

Uvijek ima na sebi neki jednostavni komad koji ukombinuje sa nekim koji je trend, te tako napravi veoma atraktivni autfit koji ne može da vam se ne dopadne. Jedan od takvih, svakako je i ovaj u kojem dugi, tamno zeleni kaput i čizme preko koljena dominiraju.

Uz kratku, sivu suknjuu, te običnu crnu majicu, kožnu torbu, upotpunila je ovaj autfit dodajući i odlične detalje, naočare i chocker ogrlicu.

Veoma elegantna, ali i šik kmombinacija koja je savršena za jesenje dane. Možda bi za jednu ovakvu kombinaciju bilo hladno, ali može da posluži kao odlična ideja za autfit koji ćete ponijeti tokom nekog večernjeg izlaska.

Kožne helanke, uz čizme na štiklama, te veliku crnu torbu, ukombinovala je uz oversized kariranu košulju, sa otkrivenim jednim ramenom, što je poslužilo kao najbolji modni detalj.

Koža je sada zaista u trendu, a posebno kada je u kombinaciji sa jednim ovakvim komadom poput karirane košulje, te jedan od narednih autfita može upravo ovako izgledati kada budete krenule u provod.

Kada smo već kod kože, iskoristite je na veoma dobar način, te se odlučite za kožnu jaknu u nekoj zanimljivoj boji. Možda nesvakidašnji izbor, ali ovaj stajling Hejli Boldvin pokazuje kako jedan takav komad upotpuni jednostavne autfite, te ih čini sasvim atraktivnim i modernim Kombinezoni su tokom ljeta bili veoma popularni, toliko da smo ih mogli vidjeti svuda.

Ukoliko ste i vi ljubitelj ovog komada, nosite ih i sada, kada je stigla nova sezona. Od nekog debljeg materijala, poput tvita, te neki karirani, uz nude salonke i dugi kaput, koji je svakako jedan od trendova ove godine, izgledaćete poput najljepše odjevenih dama na svijetu, jer ovakvi autfiti pružaju veliku dozu sofisticiranosti i šik izgleda u okviru samo jedne kombinacije.

Kožne helanke ne morate nositi samo u izlasku, već i u toku dana kada pođete u šetnju, na ručak ili šoping. Uz štikle, omiljenu kožnu torbu, te jedan oversized sportski duks, izgledaćete savršeno i veoma primjećeno, što je dovoljno da vam ovakav autfit bude inspiracija za kombinaciju koju ćete ponijeti već danas.

Izvor: elle.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/pet-savrsenih-jesenjih-autfita-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot