Četiri stvari koje ne treba dijeliti sa partnerom!

Objavljeno: 25. 10. 2016 u 16:10h

Ključ svake veze, kako je već dobor poznato, je komunikacija. Ipak, postoje neke stvari koje nikako ne treba otkriti partneru.

Ovo su 4 stvari koje je bolje zadržati za sebe.

Vaše lozinke

Ovdje prije svega mislimo na one sa društvenih mreža. Njihovo odavanje partneru potpuno je nepotrebno te može izazvati još više svađa, u slučaju da vidi nešto što mu se ne sviđa ili nešto pogrešno protumači. Takođe, nemojte ni vi njega prisiljavati da dijeli svoje lozinke s vama. Uvijek je bolje vjerovati partneru kada je virtuelna stvarnost u pitanju.

Seksualne avanture iz prošlosti

Ne, niste dužni otkriti mu koliko ste seksualnih partnera imali dosad. Takođe, kada je u pitanju seksualni život, ono što on takođe ne mora znati su detalji istog s vašim bivšim partnerima. Nikome nije lako da sluša takve stvari, koje bi takođe mogle pobuditi nesigurnost i ljubomoru u njemu pa imajte to na umu, prije nego se otvorite o toj temi.

Da vam se ne sviđa neki član njegove porodice

Bilo da se radi o njegovoj mami, koja voli pametovati, sestri koja vas neprestano preispituje jeste li dovoljno dobri za njega ili nekom trećem… Priznate li mu da vam se ne sviđaju, on će se samo osjetiti rastrzano, kao da mora birati. Šta god da morate da uradite kada je njegova porodica u pitanju, napravite sa smiješkom, a dalje po svome.

Da ne verujete njegovim prijateljima

Ponovo, njemu je stalo do njegove porodice i prijatelja pa bilo kakva priznanja takve vrste, mogla bi dovesti do problema između vas dvoje. Čak i ako se ne slažete s njima, nabijanjem na nos kako su oni loši, samo ćete ga razljutiti, jer oni su bili tu i pre vas. Zato, bolje zadržite takve stvari za sebe.

Izvor: Kolektiv.me

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/cetiri-stvari-koje-ne-treba-dijeliti-sa-partnerom/?utm_source=SingleNajnovijeVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleNajnovijeVijesti||claudebot