Sedmični horoskop od 24. do 30. oktobra

Objavljeno: 24. 10. 2016 u 11:04h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za ovu sedmicu.

Ovan

Ljubav: Očekuju vas pozitivne promjene u ljubavnom životu. Za neka od vaših pitanja ipak nećete dobiti odgovor. Ne brinite, nađete pravo riješenje za ovaj problem. Važno je da razbijete začarani krug rutine u kojem se nalazite.

Zdravlje: Uživate u vremenu koje provodite sa svojim voljenima.

Posao: Na proslovnom polju,osjećate da biste mogli eksplodirati svakog časa. Ne znate kako da povratite kontrolu.

Bik

Ljubav: Ne možete a da ne razmišljate o budućnosti sa svojom drugom polovinom. Očekuje vas donošenje nekih važnih odluka. To ne mora nužno da bude loša stvar ali pazite da ne stavite previše tereta na svoja ramena. Za ljubavni odnos je potrebno dvoje.

Zdravlje: Potrebno je da nađete način kako da zadovoljite svoje potrebe.

Posao: Pazite da na radnom mjestu ne budete previše zahtjevni prema svojim kolegama što će imati samo kontraefekat.

Blizanci

Ljubav: Previše očekujete od drugih a premalo od sebe. Potrebno je da radite na svom individualnom razvoju. Partner je spreman da vam pokloni potrebno vrijeme. Trenutno vi više zavisite od njega nego on od vas.

Zdravlje: Riješite se svojih loših navika.

Posao: Na poslovnom polju potrebno je da usvojite veći nivo pragmatičnosti.

Rak

Ljubav:  Nemojte žuriti kada je u pitanju donošenje nekih važnih odluka. Na ljubavnom polju se osjećate zbunjeno. Potrebno je da prihvatite ako stvari ne idu očekivanim tokom. Radije preispitajte sopstvene izbore koje ste napravili.

Zdravlje: Potrebna vam je ljubav I pažnja.

Posao: Iskoristite priliku koja vam se nudi na poslovnom polju.

Lav

Ljubav: Imate utisak da neko želida izazove sukob sa vama. Intuicija vas ne vara. Vaši prijatelji žele da vam pomognu da realno sagledate situaciju u kojoj se nalazite. Potrebno je da skinete “ružičaste naočare” kada je u pitanju vaš partner.

Zdravlje: Želja za perfekcijom iscrpljuje vašu energiju.

Posao: Na poslovnom polju moguće je unapređenje.

Djevica

Ljubav: Ove sedmice nećete ostaviti nikog ravnodušnim. Vaša iskrenpst djeluje pozitivno na vašu okolinu. Na vama je da odaberete s kim želite da provodite vrijeme. Volite kad se nalazite u centru pažnje.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Posao: Pronalazite način kako da ostvarite uspjeh na poslovnom polju.

Vaga

Ljubav: Želite da razmišljate manje a djelujete više. Nema potrebe da sve stvari držite pod kontrolom. Imajte vjere u svog partnera. Potrebna vam je određena doza spontanpsti u ljubavnom životu.

Zdravlje: Lako ostajete bez energije.

Posao: Iskoristite povoljne prilike koje vam se nude na poslovnom polju.

Škorpija

Ljubav: Obraćate previše pažnje na glasine I na mišljenja drugih. Potreban vam je mir kako biste uživali u vremenu koje provodite sa svojim partnerom. Vaš partner vam daje do znanja da se možete osloniti na njega. To je ono što je najvažnije.

Zdravlje: Ne želite da se zamarate nevažnim stvarima.

Posao: Potrebno je mnogo više rada na sebi kako biste ostvarili željeni profesionalni napredak.

Strijelac

Ljubav: Vaši viljeni žele da provedu više vremena sa vama ali vama trenutno prija osjećaj samoće. Nema ničeg lošeg u tome. Vaš partner će razumjeti vaše želje ako ih saopštite na pravi način. Stvari za vas ne mogu biti bolje.

Zdravlje: Ne dopustite da stress u velikoj mjeri utiče na vašu energiju.

Posao: Na poslovnom polju je važno da savladate vještinu multitaskinga.

Jarac

Ljubav: Ako želite da drugi saslušaju šta imate da kažete potrebno je da nađete prave riječi.. Želite da provodite vrijeme u društvu svog partnera. Ponekad je potrebno da budete malo zahtjevniji kada su u pitanju vaše ćelje. I vi imate pravo glasa.

Zdravlje: U vašem životu je prisutna harmonija.

Posao: Jedva čekate da odete na zasluženi odmor.

Vodolija

Ljubav: Ispunjava vas osjećaj zadovoljstva u svim domenima vašeg života. Vrijeme je da svom partner otkrijete više o sebi. U poslednje vrijeme djelujete previše misteriozno za svoju okolinu. Predstoje vam srećni trenuci.

Zdravlje: Potrebno vam je da se udaljite od situacija koje crpe vašu energiju.

Posao: Izvršavate sve svoje obaveze kako biste mogli uživati u slobodnom vremenu.

Ribe

Ljubav: Slijedi vam suočavanje sa neočekivanim situacijama. Na ljubavnom polju prati vas osjećaj frustracije. Srećom vjerujete svojoj intuiciji I uočavate problem na vrijeme. Držite svoj burni temperament pod kontrolom.

Zdravlje: Izdvojite vremena za sebe.

Posao: Na poslovnom polju vas očekuje napredak.

Izvor: pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/sedmicni-horoskop-od-24-do-30-oktobra/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot