Dnevni horoskop za 24.10.2016.

Objavljeno: 24. 10. 2016 u 09:11h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Danas bi trebalo da budete posvećeniji poslu. Potrudite se da se usredsredite na završavanje obaveza. Pazite na detalje.

Bik

Bavite se sportom. Budite prijatni prema drugima. Potrudite se da se ne zamerate previše partneru oko nekih sitnica. Slobodni, ne nalazite svima manu danas.

Blizanci

Danas je dobar dan sredite dom. Sredite i dokumenta, papire i knjige. Možete posjetiti rodbinu.

Rak

Komunikativni ste i željni novih infomacija. Potrudite se da se usmjerite na sebe, na svoje potrebe. Manje pričajte drugima o svojim planovima. Pazite se u saobraćaju danas.

Lav

Moguć je manji priliv novca, to bi moglo da vas obraduje. Hranite se zdravije danas.

Djevica

Gledajte sebe. Stavite svoje obaveze na prvo mjesto, ne činite previše usluga drugima. Očekujte podršku prijatelja oko posla.

Vaga

Naspavajte se i odmorite se. Potrudite se da se ne preforsirate danas. Pomalo ste napeti i niste raspoloženi za društvo.

Škorpija

Družite se više sa prijateljima. Danas je dan za zabavu, a ne za rad. Možete kupiti neku tehniku, neke stvari koje su Vam potrebne.

Strijelac

Napeti ste jer imate dosta posla, a niste raspoloženi za rad. Bilo bi dobro da napravite plan rada i da ga se držite. Mogući su problemi sa varenjem.

Jarac

Idite na kraći put. Danas ste pomalo rasejani. Nemojte preuzimati na sebe više obaveza nego što možete da odradite.

Vodolija

Platite račune na vrijeme. Nervozni ste. Previše se nervirate oko stvari koje ne možete da promijenite. Budite štedljiviji.

Ribe

Ne budite prezahtjevni prema drugima. Potrudite se budete prijatni prema partneru. Danas je dobar dan za posao, budite vrijedni.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-24-10-2016/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])