Ova ženska laž o seksu je ostavila muškarce bez riječi!

Objavljeno: 22. 10. 2016 u 10:07h

Sprovedeno je istraživanje o seksu sa preko 2.300 ispitanica i otkriveno je da čak 67 odsto žena u nekom trenutku odglumi orgazam.

To vjerovatno i ne bi bio veliki šok za pripadnike jačeg pola, ali razlozi koji se kriju iza te laži bi ih mogli vrlo neprijatno iznenaditi.

Kada su pitali žene zbog čega glume orgazam, 28 odsto je reklo da ne žele da postide svog partnera, dok je 27 odsto priznalo da samo žele da se seks završi.

Zanimljivo je i to da je 32 odsto ispitanih žena otkrilo kako ne mogu da dožive orgazam zbog svoje nesigurnosti i okupiranosti izgledom.

Podatak koji muškarcima ne ide u prilog je i priznanje čak 72 odsto ispitanica da su ih muškarci često ostavljali na cjedilu i nisu se posebno potrudili da ih zadovolje.

Stručnjaci poručuju da svega 20 do 30 odsto žena doživi orgazam penetracijom, pa ne bi trebalo da osjećaju pritisak da lažiraju orgazam. Umjesto toga, preporučuju ženama da pričaju sa partnerima i da im pokažu kako da ih dovedu do vrhunca.

Izvor: Žena.blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/ova-zenska-laz-o-seksu-je-ostavila-muskarce-bez-rijeci/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot