Dnevni horoskop za 21.10.2016.

Objavljeno: 21. 10. 2016 u 09:11h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Ljubav: U posljednje vrijeme ste veoma rezervisani prema drugima ljudima i potrebno vam je stabilno emotivno okruženje. Svoje izjave ljubavi ćete sačuvati za neki drugi dan. Vaše sentimentalno polje je nešto čime se trenutno ne želite baviti.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Posao: Najbolje rješenje za situaciju na poslovnom polju jeste da budete upravo tu gdje jeste.

Bik

Ljubav: Sreća je ta koja vam se osmjehuje na ljubavnom polju i imate osjećaj da je sve upravo onako kako bi i trebalo biti. Vaša osjećanja su veoma snažna i iskrenost je ta koja čini temelj vaše romantične veze. Uživajte.

Zdravlje: Veoma ste racionalni.

Posao: Na poslovnom polju se krećete uzlaznom putanjom.

Blizanci

Ljubav: Veoma je važno da preduzmete akciju i da se suočite sa onim što vas već duže vrijeme muči. Ako vam je stalo da sačuvate svoju privatnost, moraćete da postavite jasne granice kada je u pitanju vaš odnos sa partnerom.

Zdravlje: Trošite previše energije.

Posao: Očekuju vas sukobi i neprijatne situacije kada je riječ o poslovnom polju.

Rak

Ljubav: Veoma ste pasivni po prirodi i to je ono što vas čini ranjivim u odnosu na vašu okolinu. Potrebno je da svoje riječi pretvorite u djela i da oformite sopstveno mišljenje. Izaberite ono što zaista želite i sve će biti u redu.

Zdravlje: Balansirajte svoju ishranu.

Posao: Veoma vam je lako da slijedite naređenja kada je u pitanju poslovno polje.

Lav

Ljubav: Danas će biti veoma čudan dan za Lavove, kada je emotivno polje u pitanju. Ne sviđa vam se osjećaj da se nalazite na drugom mjestu. To će prouzrokovati da se ponašate kao da ste centar svemira. Želite da pridobijete pažnju.

Zdravlje: Opterećuju vas negativne misli.

Posao: Veoma je važno da svoj privatni život odvojite od poslovnog polja.

Djevica

Ljubav: Radite sve što je u vašoj moći kako biste zaštitili svoj ljubavni život. Čvrsto vjerujete u to da ste pronašli svoj savršeni par i imate svaki razlog da budete sigurni u to. Sve se nalazi na vašoj strasni i možete da ostvarite savršenu vezu.

Zdravlje: Obratite pažnju na svoju težinu.

Posao: Na poslovnom polju situacije se mijenja na bolje.

Vaga

Ljubav: Uskoro ćete shvatiti da jedini način da budete ispunjeni i srećni u svom životu jeste ako svoj život podijelite sa nekim. Vama ne prija samoća. Veoma ste osjetljivi i prisutna je potreba za društvom i podrškom. Ne brinite se, imaćete je.

Zdravlje: Čuvajte se negativnih misli.

Posao: Veoma vam je teško da se nosite sa nepravednim odlukama na poslovnom polju.

Škorpija

Ljubav: Osjećate se kao da se teret svijeta nalazi na vašim ramenima. Vrlo dobro znate da vam je potrebno da se opustite i da budete više spontani. Ako želite da pronađete stabilnost koju već dugo priželjkujete, morate vjerovati drugim ljudima.

Zdravlje: Postoji opasnost od povrede.

Posao: Potrebno je da promijenite svoj pristup prema radu kada je u pitanju karijera.

Strijelac

Ljubav: Kada je riječ o ljubavi, nije vam problem da preuzmete vodeću ulogu. Ne brinite, nećete postati tiranin, upravo suprotno. Preuzećete na sebe obavezu da iznenadite svog partnera i da osigurate zajedničke aktivnosti.

Zdravlje: Veoma ste opušteni.

Posao: Uživate da dajte naređenja kada je poslovno polje u pitanju.

Jarac

Ljubav: Veoma ste opušteni i samouvjereni kada razmišljate o svojoj budućnosti na sentimentalnom frontu. Ipak, svoj „puni procvat“ doživljavate onda kada ste zauzeti na svim domenima vašeg života. Vi volite svog partnera ali volite i svoju samostalnost.

Zdravlje: Pazite na svoju liniju.

Posao: Kada je riječ o poslovnom polju, ništa vam ne može stati na put.

Vodolija

Ljubav: Opet se nalazite u svom jedinstvenom raspoloženju i flertovaćete onako kako samo vi znate. Veoma ste dinamični i dovoljno fokusirani da znate šta vam je potrebno. Vi želite intelektualnu stimulaciju i predanost i nećete pristati na ništa manje.

Zdravlje: Nivo energije vam se nalazi na zavidnom nivou.

Posao: Očekuje vas veoma opušten i dosadan dan na poslovnom polju.

Ribe

Ljubav: Veoma ste impulsivni i lako se pretvarate u pravog tiranina kada je riječ o ljubavnom polju. To je osjetljiva strana Riba sa kojom morate naučiti kako da se nosite. Potrebno je da pravilno kanališete svoje emocije.

Zdravlje: Prijaće vam samoća.

Posao:  Kada je riječ o poslovnom polju, niste u stanju da prihvatite kritiku.

Izvor: pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-21-10-2016/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot