Dnevni horoskop za 19.10.2016.

Objavljeno: 19. 10. 2016 u 09:12h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Ljubav: Na kraju dana, tenzije na ljubavnom polju se smiruju ali to ne znači da je uzrok tenzija nestao. Rješavanju problema treba da pristupite veoma pažljivo. Na vas utiču mišljenja drugih. Jedan iskren razgovor između vas i vašeg partnera bi trebao da stvari vrati u normalu.

Zdravlje: Nalazite se u odličnoj ste formi i iz toga proizilazi vaš vedar duh.

Posao: Postoji mogućnost da ćete potražiti novo radno mjesto jer se ne osjećate zadovoljno na trenutnoj poziciji.

Bik

Ljubav: Stabilnost koju želite da postignete na ljubavnom polju neće se ostvariti ako nastavite da previše često mijenjate svoje mišljenje. Vaše nepovjerenje staje na put odnosu iskrenosti sa vašim partnerom. Čini se da svi dobijamo ono što zaslužujemo a tome možete da zahvalite uticaju Saturna. Teško, ali pošteno.

Zdravlje: Prestanite da unosite previše hrane u svoj organizam na prve naznake stresa.

Posao: Iskoristite povoljnu situaciju na poslovnom polju.

Blizanci

Ljubav: Sunce i Venera se u vašem znaku nalaze jedno pored drugog. Sa podrškom Mjeseca, dobijate drugačije viđenje ljubavi. Uvijek se okrećete svom malom udobnom svijetu ali velike želje koje imate u posljednje vrijeme približiće vas i partnera.

Zdravlje: Psihološki se nalazite u sjajnoj formi ali moguć je povećan pritisak na kraju dana.

Posao: Ako trenutno imate puno obaveza na poslovnom polju, znaćete kako da ih rasporedite na pravi način.

Rak

Ljubav: Ove srijede vas očekuje puno preispitivanja i razmišljanja o tome da li postoji nešto što ste mogli da uradite drugačije. Savjetuje vam se da slušate vaše srce a da razum stavite na drugo mjesto. U suprotnom, u mogućnosti ste da ponovite greške iz prošlosti.

Zdravlje: Nalazite se u odličnom raspoloženju i podižete duh ljudima oko sebe.

Posao: Ne brinite ako se danas susretnete sa situacijama na koje dosad niste naišli.

Lav

Ljubav: Zbog uticaja Mjeseca, na ljubavnom planu vam se savjetuje da trenutno ne započinjete ništa ozbiljno. Ako trenutno poslovna situacija utiče na vaš odnos, potrebno je da pronađete balans. Partner nije spreman da se obaveže na način koji vi to hoćete. Važno je da stvari između vas postanu jasne, čak i ako podrazumijeva neke bolne situacije.

Zdravlje: Vanjske aktivnosti bi u velikoj mjeri danas mogle prijati vašem organizmu.

Posao: U završnoj ste fazi nekog napornog posla koji vam je dodijeljen jer znate da vaši nadređeni očekuju rezultate.

Djevica

Ljubav: Za vas je mnogo važnije da pružite privid romantične geste, nego što ste spremni da se ozbiljno angažujete na ljubavnom polju. Znate da imate puno toga za izgubiti i zato ne dopustite da dođe do situacija koje mogu izazvati konflikte sa partnerom. Danas vam je bolje da vrijeme provedete u osami.

Zdravlje: Ponosno Sunce vas čini da se osjećate nepobjedivo.

Posao: Da biste napredovali na poslovnom polju neophodno je da radite više na sebi.

Vaga

Ljubav: Osjećate neugodnost zbog vašeg prethodnog partnera i zbog toga se danas skrivate od njega. Bježite od mogućnosti ozbiljnog razgovora. Potrebno vam je da se smirite, duboko udahnete i prestanete da bježite od problema.

Zdravlje: Osjećate se umorno i teško pronalazite snage da pregurate sve aktivnosti koje vas danas očekuju.

Posao: Razna odlaganja na poslovnom polju utiču na vaše nerve.

Škorpija

Ljubav: U mogućnosti ste da se opet nađete u situaciji gdje ćete više slušati druge ljude nego sopstveno srce. Ovo nije prvi put da vam se dešava, a vjerovatno neće biti i posljednji. Ako se nalazite u vezi, znajte da partner priželjkuje da više vremena provodi sa vama. Potrebno vam je da odredite svoje prioritete.

Zdravlje: Na kraju dana, odvojite vremena za sebe i prepustite se onome što vas čini srećnim.

Posao: Na poslovnom polju vas očekuje novo zaduženje. Nemojte da razočarate one koji se oslanjaju na vas.

Strijelac

Ljubav: Venera u znaku Blizanca utiče na vaš šarm koji je danas veoma primijetan ljudima oko vas. Između vas i vašeg partnera vlada prisan odnos i uživate u osjećaju ljubavi koji vas obuzima. Uran pazi na vas, i na ljubavnom polju, se osjećate srećniji nego što ste ikada bili.

Zdravlje: Klonite se slatkiša i kalorične hrane i sve će biti dobro.

Posao: Na poslovnom polju je prisutan stres. Kolege od vas očekuju viši stepen stručnosti.

Jarac

Ljubav: Neptun koji se udružuje sa Plutonom, utiče na to da se osjećate veoma senzibilno i romantično. Na ljubavnom polju je prisutna strast ali vi niste spremni da se potpuno prepustite svom partneru i započnete zajednički život. Nalazite se na klizavom terenu.

Zdravlje: Preporučuje se da nađete način kako da poboljšate svoju nivo psiho energije.

Posao: Nalazite se pod pritiskom vaših nadređenih i očekuju vas zadaci koje odsad niste imali prilike da obavljate.

Vodolija

Ljubav: Kupidon se zaista nalazi na vašoj strani danas! Sa podrškom od Sunca i Venere, ne možete da se ne osjećate kao da vam je glava u oblacima. Ljubav, romansa i erotika su veoma izraženi na ovom polju. Osjećate se toliko voljeno da vam  čak i partnerove mane danas izgledaju privlačno.

Zdravlje: Uran vas ispunjava energijom ali se ne preporučuje da ispitujete svoje granice.

Posao: Lako vam je skrenuti pažnju. Na poslovnom polju niste dovoljno fokusirani.

Ribe

Ljubav: Osjećate se kao da je vaš ljubavni život, na jedan način ili drugi, postao prepreka za rast na profesionalnom polju. Moguće je da nemate potpunu podršku partnera u ovom domenu. Razmislite o tome. Bitno vam je da ostvarite uspjeh koji će biti samo vaš.

Zdravlje: Optimistični ste i to vas ispunjava potrebnom energijom.

Posao: Na poslovnom polju najbolje je rješenje da pratite svoju intuiciju.

Izvor: pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-19-10-2016/||claudebot