Sedmični horoskop od 17. do 23. oktobra

Objavljeno: 17. 10. 2016 u 10:35h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za ovu sedmicu.

Ovan

Ljubav: Kada je riječ o ljubavi ono pt osvaja vase srce jesu sitnice I ne želite da komplikujete stvari. Želite da se udaljite od svoje okoline kako biste mogli da shvatite šta je to što vi zapravo želite. Važna vam je vasa nezavisnost.

Zdravlje: Osjećate se srećno.

Posao: Potrebno vam je više slobode kada je riječ o poslovnom polju.

Bik

Ljubav: Lijenost i nedostatak entuzijazma su razlozi zbog kojih se osjećate prilično isfrustrirano kada je ljubavni život u pitanju. Kada je riječ o pitanjima srca veoma ste osjetljivi i zaštitnički se odnosite prema svojim emocijama. Morate da se opustite.

Zdravlje: Niste dovoljno fokusirani.

Posao: Očekuje vas prilično težak dan kada je poslovno polje u pitanju.

Blizanci

Ljubav: Provodite dosta vremena sa svojim partnerom. Partner će vam se pridružiti ili odvojiti vrijeme da uživa u svojoj privatnosti. Vi želite da svi oko vas bude srećni i daćete sve od sebe da to i ostvarite. Ljudi su srećni što vas imaju u svom životu.

Zdravlje: Ne obraćate dovoljno pažnje na ono što vam se nalazi na tanjiru.

Posao: Na poslovnom polju ćete morati da se žrtvujete za kolektiv.

Rak

Ljubav: Današnji dan vam ne donosi ništa novo kada je u pitanju ljubavno polje. Očekuje vas situacija u kojoj ćete se naći pod velikim pritiskom i u kojoj ćete morati da dokažete svoju privrženost. Sada je potrebno da sebe stavite na drugo mjesto.

Zdravlje: Poboljšajte svoje životne navike.

Posao: Veoma ste fokusirani na svoj rad kada je posao u pitanju.

Lav

Ljubav: Mjesec u saradnji sa Venerom u vama budi želju da se vratite u prošlost i ponovo razmotrite određene događaje koji i dalje imaju značaja u vašem životu. Prijatno je gledati vaš napredak. Veoma ste romantični i želite da obradujete svog partnera.

Zdravlje: Previše razmišljate.

Posao: Veoma ste ambiciozni i priželjkujete promjenu radnog mjesta.

Djevica

Ljubav: Radite sve što je u vašoj moći kako biste zaštitili svoj ljubavni život. Čvrsto vjerujete u to da ste pronašli svoj savršeni par i imate svaki razlog da budete sigurni u to. Sve se nalazi na vašoj strasni i možete da ostvarite savršenu vezu.

Zdravlje: Obratite pažnju na svoju težinu.

Posao: Na poslovnom polju situacije se mijenja na bolje.

Vaga

Ljubav: I dalje osjećate potrebu da osvajate osobu koja se već nalazi pored vas što je veoma romantično. Prijaće vam neko putovanje ili izlet za dvoje gdje možete da otkrivate nove stvari jedno o drugom. Svjesni ste toga da je život pun iznenađenja.

Zdravlje: Donosite pozitivne odluke.

Posao: Situacija na poslovnom polju od vas trenutno zahtijeva strpljenje.

Škorpija

Ljubav: Danas nećete imati vremena da ostvarite sve ono što želite kada je ljubavno polje u pitanju. Odlučićete da se držite rutine sa kojom ste već dobro upoznati i nećete inicirati promjene. Partner može da vam zamjeri vašu pasivnost.

Zdravlje: Osjećate se umorno.

 Posao: Očekuje vas test sopstvenih sposobnosti kada je u pitanju poslovno polje.

Strijelac

Ljubav: Usvojili ste veoma metodičan i racionalan pristup kada je u pitanju vaš ljubavni život. Ono što je paradoksalno kod vas jeste da što se više trudite da udovoljite svom partner tim više gubite svoju spontanost I svoj šarm koji je vase najjače oružje.

Zdravlje: Veoma ste tvrdoglavi.

Posao: Potpuno ste fokusirani na svoje poslovne zadatke.

Jarac

Ljubav: Na ljubavnom polju želite da ostvarite stabilnost. Otvoreni ste za komunikaciju sa svojim bližnjima i nije vam teško da ispoljite svoja osjećanja. Iznenadićete svoju okolinu, a moguće je da ćete iznenaditi i sami sebe na prijatan način.

Zdravlje: Želite da se oprobate u novim fizičkim aktivnostima.

Posao: Na poslovnom polju pronalazite prave argumente koji podržavaju vaše ideje.

Vodolija

Ljubav: Nemate vremena za gubljenje. Trenutno ste orjentisani na posao tako da ljubav dolazi na drugo mjesto u vašem životu. Ponekad ne shvatate koliko nezainteresovano možete da djelujete svojoj okolini. Bitno je da ne zanemarite vaše bližnje.

Zdravlje: Moguća je prehlada i problemi sa temperaturom.

Posao: Ekstremno ste ambiciozni i danas vam ništa ne može stati na put kada je u pitanju posao.

Ribe

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom vas u potpunosti ispunjava. Srećni ste i nije vam potrebno da definišete uzorke svoje sreće. Svuda oko sebe osjećate ljubav koju dijelite sa svojom okolinom. Uživajte u svemu što vam današnji dan donosi.

Zdravlje: Osjećate se sjajno u svojoj koži.

Posao: Na poslovnom polju vas očekuje poprilično miran dan.

Izvor: pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/sedmicni-horoskop-od-17-do-23-oktobra/||claudebot