Dnevni horoskop za 16.10.2016.

Objavljeno: 16. 10. 2016 u 11:14h

Dnevni horoskop…

Ovan

Ljubav: Sudeći po vama, riječ ljubav je sinonim za prodicu. Jedno ne ide bez drugoga. Ako se trenutno nalazite u vezi, poželićete da ovo veče sa svojim partnerom provedete u kurgu bliskih prijatelja. One koji još uvijek nisu našli svoju srodnu dušu očekuje jedna velika odluka.

Zdravlje: Nalazite se u fantastičnoj formi.

Posao: Kada je profesionalno polje u pitanju, izgleda da ništa ne ide na vašu ruku.

Bik

Ljubav: Čekate pravo vrijeme i pravu priliku kako biste mogli da iskažete svoja osjećanja i svoju senzualnost. Vaše današnje raspoloženje direktno zavisi od toga koliko ste sposobni da se prepustite trenutku. Partner ima prijatno iznenađenje za vas.

Zdravlje: Priuštite sebi vrijeme za odmor.

Posao: Očekuje vas prilično miran dan kada je u pitanju poslovno polje.

Blizanci

Ljubav: Imate osjećaj da ne napredujete kada je u pitanju vaš ljubavni život. Štaviše, mislite kako ste se vratili na početnu tačku svoje veze sa partnerom. Prije nekoliko dana vjerovali ste u zajedničku budućnost dok vas sada obuzima osjećaj pesimizma.

Zdravlje: Osjećate se veoma umorno.

Posao: Kada je u pitanju poslovno polje, spremni ste da se suočite sa svim izazovima.

Rak

Ljubav: U vama se sukobljavaju različite emocije i različita osjećanja. Na ovome možete da zahvalite uticaju Marsa u vašem polju. Merkur i Venera će vam pomoći da razbistrite svoje misli i povećate nivo samopouzdanja. Veoma je važno da vjerujete u sebe.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnom raspoloženju.

Posao: Kada je u pitanju poslovno polje, danas nećete imati vremena za odmor.

Lav

Ljubav: Mjesec u saradnji sa Venerom u vama budi želju da se vratite u prošlost i ponovo razmotrite određene događaje koji i dalje imaju značaja u vašem životu. Prijatno je gledati vaš napredak. Veoma ste romantični i želite da obradujete svog partnera.

Zdravlje: Previše razmišljate.

Posao: Veoma ste ambiciozni i priželjkujete promjenu radnog mjesta.

Djevica

Ljubav:  Kada je ljubav u pitanju, uopšte nemate razloga da se dobro osjećate. Nemate dovoljno povjerenja u sebe a još manje u svoje postupke i riječi pred voljenom osobom. Želite da odustanete od borbe i da čekate bolje dane. Ne brinite, situacija je prolazna.

Zdravlje: Nalazite se u blagoj depresiji.

Posao: Danas nije pravi dan za traženje novog posla kada je karijera u pitanju.

Vaga

Ljubav: Kada bi vaš ljubavni život bio vremenska prognoza, moglo bi se reći da vas i u budućnosti očekuje veoma prijatno vrijeme. Veoma ste raspoloženi,, uživate u svakom trenutku i ne možete da vjerujete sreći koja vas je zadesila. Samo naprijed!

Zdravlje: Obratite pažnju na izbalansiranu ishranu.

Posao: Vrijeme je da sredite neke stare račune kada je u pitanju poslovno polje.

Škorpija

Ljubav: Vaša seksualna želja će biti veoma izražena u narednom periodu. Vaša mašta je ispunjena fantazijama i erotičnim prizorima u kojem biste željeli da uživate sa svojim partnerom. Pokušavate da pronađete pravi način kako da mu to i saopštite.

Zdravlje: Prijeti vam pad imuniteta.

Posao: Kada je poslovno polje u pitanju, spremni ste da preuzmete rizik.

Strijelac

Ljubav: Kada je ljubav u pitanju, vi znate kako da organizujete svoje vrijeme, pogotovo u kasnim večernjim satima. Planirate specijalno iznenađenje sa svoju drugu polovinu. Ipak, prijeti vam promjena rasporeda prouzrokovana obavezama drugih ljudi.

Zdravlje: Preporučuju vam se vježbe za disanje.

Posao: Kada je u pitanju poslovno polje, situaciju držite pod kontrolom.

Jarac

Ljubav: Vaš ljubavni život je vaš prioritet ovog petka. Osjećate se veoma ranjivo i potrebno vam je mirno veče koje će povratiti vaš duh i dobro raspoloženje. Partner osjeća prisustvo promjene u vašoj vezi i uradiće sve što je u njegovoj moći da one budu na bolje.

Zdravlje: Posjedujete zavidan nivo energije.

Posao: Kada je u pitanju poslovno polje, osjećate veliki stres i frustraciju.

Vodolija

Ljubav: Svoje loše raspoloženje ostavljate za sobom i spremni ste da krenete u nove pohode. Radite sve što je u vašoj moći da odvojite svoj ljubavni život od porodičnih problema kroz koje trenutno prolazite. Sve što vam je potrebno jeste čvrst zagrljaj.

Zdravlje: Nalazite u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Posao: Ostvarujete sjajnu saradnju sa kolegama kada je poslovno polje u pitanju.

Ribe

Ljubav: Danas će vam biti veoma teško da držite svoje emocije pod kontrolom. Ne znate kako da razbistrite svoje misli i donesete pravu odluku kada je u pitanju vaš ljubavni život. Vrijeme je da se suočite sa problemima i napravite izbor.

Zdravlje: Moguće su stomačne tegobe.

Posao:  Kada je poslovno polje u pitanju, nalazite se pod velikim pritiskom.

Izvor: Pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-16-10-2016/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot