Zanimljive brojke o seksu u autu: Svaki peti “na točkovima”

Objavljeno: 15. 10. 2016 u 16:25h

Ako ste ikada željeli da saznate zašto ljude tako fascinira seks u kolima, onda će vas najnovije istraživanje zaista oduševiti.

Svaki peti seks se desi upravo u parkiranom autu. Najnovija studija pokazuje da je čak 59,9 odsto ispitanika imalo seks u automobilu, što i nije tako strašno kada uzmemo koliko ljudi ima na svijetu.

Najčešće seksualne aktivnosti u kolima su klasični seks, a nije rijetko da se desi i oralni. Masturbacija i analni seks se smatraju “luksuzom” kada je akcija u parkiranom autu u pitanju.

Prosječne godine u kojima se desi prvi “car-sex” su 16,9.

Svaki peti seks se desi u autu. 14 odsto ispitanika je izgubilo nevinost u kolima. U automobilu se uglavnom dešava seks između partnera različitog pola.

Čak 98 odsto. 58,2 odsto ispitanika koristi kondom prilikom seksa u autu. 68,4 odsto žena koristi pilule za kontracepciju kada ima ovakav seks. 17,1 odsto osoba se povrijedi prilikom seksa u kolima.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/zanimljive-brojke-o-seksu-u-autu-svaki-peti-na-tockovima/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot