Poznata Banjalučanka progovorila o bolesti s kojom se bori 26 godina

Objavljeno: 13. 10. 2016 u 14:06h

Pjevačica Romana Panić otkrila je da se bori s dijabetesom 26 godina.

Pjevačica je otkrila da je posjetila kamp za dijabetičare i da je održala svoj prvi motivacioni govor.

“Mnogo radim i putujem, a imala sam i veliki broj humanitarnih nastupa. Nedavno sam cijelu nedjelju posvetila humanitarnim aktivnostima. Bila sam, između ostalog, u jednom kampu za dijabetičare gdje sam pjevala, ali i održala svoj prvi motivacioni govor. Divno je prošlo i ponosna sam što su svi ti ljudi, i mlađi i stariji, ponosni na mene. Ja im dajem vjetar u leđa. Model sam im za to da i osoba koja živi sa dijabetesom može dobro da izgleda, da se bavi onim što voli, živi punim plućima, a uz sve to ima i organizovanu ishranu”, kazala je Romana.

Ona dodaje: “Mislim da moj izgled, stav i zdravstveno stanje dokazuju da sam se fenomenalno izborila. Ovog mjeseca će biti dvadeset šest godina kako živim s tom bolešću. To vrijeme pokazuje da sam sve što mi se desilo pobjedila pozitivnim stavom, dobrom energijom i odgovornošću, ali i opuštenošću i ludošću”.

Romana radi na novim pjesmama i želi da se vrati na muzičku scenu u punom sjaju.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/poznata-banjalucanka-progovorila-o-bolesti-s-kojom-se-bori-26-godina/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot