Dnevni horoskop za 13.10.2016.

Objavljeno: 13. 10. 2016 u 09:10h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

Ovan

Posao: Najvažnije je da ostanete skoncentrisani na svoj posao, svoje obaveze i prioritete koje ste postavili na vrijeme, jer sve drugo bi moglo da poremeti vaš put ka uspjehu na kom ste do sada tako vrijedno radili.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu loše procjeniti osobu za koju su se zainteresovali, ali ne bi trebalo da propuste šansu za bolje upoznavanje. Ako ste u vezi – pristanite ponekad i na kompromis zarad “mira u kući”.

Zdravlje: Jedino što vam nedostaje je pozitivan stav – i sve će biti u redu.

Bik

Posao: Ako ste izgubili motivaciju za rad samo se prisjetite krajnjeg cilja, ali i puta koji ste prešli da biste se našli u trenutnoj poziciji. Trud se uvijek isplati, a pozitivno razmišljanje vam samo može pomoći.

Ljubav: Bez obzira na to da li ste u vezi ili slobodni – određene situacije iz vašeg ljubavnog života će se odvijati u pozitivnom smjeru i donijeće vam dobre vijesti, potrebno je samo da se opustite.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima i vratu.

Blizanci

Posao: Dodatne obaveze kojih ste se prihvatili ne bi trebalo da vam padaju teško jer će vam donijeti mnogo koristi – kako poslovnih kontakata, tako i poslovnih mogućnosti koje će vam donijeti napredak u karijeri.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da otvoreno razgovaraju sa voljenom osobom o problemu koji ih muči. Ako ste slobodni – neko novo okruženje vam može donijeti zanimljiva poznanstva.

Zdravlje: Više se odmarajte i pazite na imunitet.

Rak

Posao: Do sada ste uvijek uspjevali da ostvarite svoje planove – zašto biste sada sumnjali u sebe? Ne dozvolite da vas tuđe mišljenje sputa ili učini da izgubite samopouzdanje i dovedete u pitanje svoje sposobnosti.

Ljubav: Ponekad je potrebno “spustiti loptu” kako biste izbjegli sukob sa partnerom/partnerkom. Srećom – to je samo prolazna faza. Ako ste slobodni – dajte još jednu priliku za bolje upoznavanje sa nekom osobom koja je zainteresovana za vas.

Zdravlje: Pazite na ishranu.

Lav

Posao: Ako želite da prevaziđete probleme sa kojima se susrećete u poslovnom okruženju potrebno je malo više napora, ali i želje za rješavanjem istih. Ako vam je potrebna pomoć – tražite je od nekoga ko ima više iskustva.

Ljubav: Svi pripadnici znaka imaju potrebu za uspostavljanjem emotivne kontrole nad svih događajima na ljubavnom planu. Zapitajte se da li je to zaista nužno i zašto se tako osjećate.

Zdravlje: Nesanica i pad imuniteta mogu biti posljedica stresa.

Djevica

Posao: Kako biste donijeli što bolju odluku vezanu za posao koji trenutno radite i kako biste usmjerili svoju karijeru u boljem pravcu – potrebno je da situaciju u kojoj se nalazite sagledate iz više uglova.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka nemaju prepreke, pa konačno mogu ispuniti svoje ljubavne namjere. Ako ste u vezi – prepustite se uživanju i harmoniji koja vlada između vas i voljene osobe.

Zdravlje: Potrebno vam je više sna.

Vaga

Posao: Svoju profesionalnost i vještine uspjevate da pokažete baš onda kada je potrebno, zbog čega vas kolege i saradnici smatraju veoma značajnim dijelom tima. Samo tako nastavite i nemojte da se uobrazite!

Ljubav: Možda vaša “srodna duša” nije baš iza ćoška, ali to ne znači da bi trebalo da prestanete da je tražite i pristanete na nešto manje. Ako ste u vezi – ne zaboravite da je za uspjeh svake veze potrebna posvećenost i poštovanje.

Zdravlje: Slobodno vrijeme isplanirajte prema svojim željama i potrebama.

Škorpija

Posao: Iako imate potrebu za nekom promjenom u poslovnoj sferi – to za sada možda i nije najbolja ideja. Uostalom, zbog trenutnog angažovanja niste ni u mogućnosti da nešto drugo započinjete.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da iskoriste to što uspjevaju da ostave “veliki utisak” na svoju okolinu. Ako ste u vezi – potrudite se da usrećite voljenu osobu nekim malim znakom pažnje.

Zdravlje: Moguća prehlada.

Strijelac

Posao: Imate odličnu ideju i viziju – ali nikako da je realizujete. Ne zaboraavite da vam je pored ideje potreban i dobar plan, ali i tim koji će vam pomoći da postignete to što ste zacrtali.

Ljubav: Čak iako u vezi nije savršeno – to nije razlog da odustanete od toga odnosa. Ljubav je potrebno njegovati. Ako ste slobodni – sada je vrijeme da izvučete tog “keca iz rukava” koji ste čuvali za specijalnu priliku.

Zdravlje: Za zdravlje je važan redovan san i pravilna ishrana – nemojte to shvatati olako.

Jarac

Posao: Ako vam koncentracija nije jača strana – potrebno je da izbacite iz okruženja sve što vam u tome još više odmaže, ali i da važno poslove ostavite za kasnije kako ne biste napravili kobnu grešku.

Ljubav: Svaki dan je prilika da se zaljubite – zato se opustite i nemojte ljubav shvatati tako ozbiljno. Ako ste u vezi – pokušajte da pronađete način da prevaziđete emotivni nesklad u odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Iskren i otvoren razgovor sa prijeteljem je lijek za vašu dušu.

Vodolija

Posao: Iako možda kolegama i saradnicima ponekad djelujete neskromno – nemojte da vas to muči. U poslu nema mjesta za lažnu skromnost, pogotovo ne ako imate rezultate koji pokazuju vašu stručnost.

Ljubav: Pokušajte da riješite komlikacije u vezi prije nego što se stvari ne otrgnu kontroli. Slobodni pripadnici znaka uspješno privlače pažnju osobe za koju su zainteresovani, ali je sada vrijeme i za sljedeći potez.

Zdravlje: Da biste se osjećali bolje potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

Ribe

Posao: Veoma vam je važno da ostavite snažan utisak u poslovnom okruženju, što vas tjera da stalno dolazite do novih ideja i rješenja. Ipak – nemojte prekoračivati svoja ovlašćenja i poštujte ustanovljena pravila.

Ljubav: Sreća u ljubavi i harmonija koja vlada u vašoj vezi reflektuje se na vaše raspoloženje. Ako ste slobodni – imaćete priliku da promijenite svoj status ukoliko budete “odigrali” kako treba.

Zdravlje: Svaki dan je prilika da naučite nešto novo i unaprijedite sebe.

Izvor: pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/dnevni-horoskop-za-13-10-2016/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])