Sedmični horoskop od 10. do 16. oktobra

Objavljeno: 10. 10. 2016 u 10:25h

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za ovu sedmicu.

Ovan

Nalazite se u lošem raspoloženju i tražite nevolju. Vaš partner neće imati drugog izbora nego da se nosi sa vašim učestalim promjenama raspoloženja. Možete i pretpostaviti da to zna biti poprilično iritirajuće. Budite pažljivi. Može vam se desiti da ostanete bez podrške svoje okoline a to nije ono što želite. Poprilično ste nespretni i teško vam je da odlučite šta je to što želite u životu.

Bik

Teško vam je da na pravi način iskažete svoja osjećanja i zbog toga se lako nervirate zbog svake situacije koja se ne nalazi pod vašom kontrolom. Potrebno je da se opustite i da počnete da vjerujete svome partneru. Što se tiče ostalih domena vašega života, ova sedmica vam ne donosi nove uzbudljivosti tako da ćete moći da se odmorite.

Blizanci

Očekuje vas veoma intenzivna sedmica i nećete moći a da ne preuzmete vodeću ulogu u svom okruženju. Određena sjećanja iz prošlosti i stvari zbog kojih ste zažalili će vas progoniti ovih dana. Potrebno je da otkrijete koji je pravi uzrok ovih dešavanja. Kada je u pitanju poslovno polje veoma ste Ambiciozni ali imate lošu osobinu da ističete svoj lični uspjeh.

Rak

Pronalazite maštovite načine kako da unaprijedite svoj profesionalni položaj na poslovnom polju. Vaš partner želi da vam pruži podrški i da vam da najbolji mogući savjet. Bilo bi mudro kada biste ga poslušali. Tokom vikenda situacija će se promijeniti iz korijena. Bićete u mogućnosti da se relaksirate, odmorite od problema i uživate u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom.

Lav

Želite da pronađete najbolji način kako da pokažete svoje sposobnosti na poslovnom polju. Karijera vam je veoma važna i naporno radite kako biste ostvarili svoju nezavisnost. Očekuju vas novi projekti i da biste ostvarili svoj cilj potrebno je da se okružite pravim ljudima. Na ljubavnom polju takođe blistate. Zahvalni ste na svojoj sudbini i ne sjećate se kad ste bili ovako srećni.

Djevica

Kada je riječ o poslovnom polju osjećate se veoma frustrirano jer niste u mogućnosti da ostvarite sve svoje ciljeve. Ono što morate da shvatite da želje koje imate od vas zahtijevaju veći nivo požrtvovanosti. Vaš partner će pokušati da vam objasni da je veoma važno da se relaksirate ali u tome neće imati puno uspjeha. Važno je da odredite svoje prioritete.

Vaga

Osjećate se sjajno i puni ste energije. Sve što odlučite da radite u ovom periodu biće veoma uspješno i imate podršku zvijezda. U ljubavnom životu vas takođe prati sreća i vaš partner će pokazati svoju nežniju i romantičniju stranu. Očekuje vas ugodan vikend i iskoristite ovo vrijeme za relaksaciju i bijeg od svakodnevnih obaveza.

Škorpija

Dajete sve od sebe da zadržite osmijeh na licu i izgledate zadovoljno pred svojom okolinom ali ove sedmice to će se pokazati kao veoma težak zadatak. Doživićete neprijatnu situaciju ili sukob sa određenom osobom. Partner vam ne olakšava stvari naprotiv, od njegove „dobronamjerne“ osjećate se samo gore. Prepušteni ste sami sebi.

Strijelac

Kada je u pitanju vaš ljubavni život, osjećate se emotivno iscrpljeno. Prva osoba koja se ne usaglasi sa vama stvoriće svog ozbiljnog neprijatelja. Nemate potrebe da budete toliko dramatični već otkrijte prave uzroke svog nezadovoljstva. Vaše ponašanje utiče na odnos sa partnerom, naročito na njegovo raspoloženje. Udahnite-izdahnite i krenite iz početka.

Jarac

Veoma ste aktivni i ove sedmice nećete znati značenje riječi odmor. Dajete sve od sebe a i više kako biste ostvarili svoje ciljeve zbog čega imate divljenje svoje okoline. Partner je takođe veoma ponosan na vas i želi da vam pruži podršku na svakom koraku tog puta. Imate zavidan nivo energije ali je važno i da ne forsirate granice svoga tijela.

Vodolija

Puni ste energije i osjećate se zadovoljno jer ste uspjeli zaboraviti na negativne misli koje su vas pratile u posljednje vrijeme. Veoma vam je lako da upoznajete nove ljude i da budete primjećeni u svojoj okolini. Jedina briga koju trenutno imate jeste vezana za vaše finansije. Vas ne privlače stvari zato što su skupe, ali stvari koje vi želite obično to i jesu.

Ribe

Vašoj pozitivnoj energiji kojom inače zračite, ove sedmice neće biti ni traga. Osjećate se prilično neraspoloženo i nezadovoljno kada je ljubavno polje u pitanju. Iz nekog razloga ste ubjedili sami sebe da ste doživjeli izdaju od svog partnera iako vašem partneru to nije bila namjera. Pažljivo postupajte sa svojim riječima jer ako kažete nešto zbog čega možete da zažalite, jedini krivac ćete biti vi.

Izvor: pressrs.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/sedmicni-horoskop-od-10-do-16-oktobra/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])