Zašto se muškarci zaljube baš u određene žene?

Objavljeno: 6. 10. 2016 u 10:13h

Da li ste ikada pokušali da razumijete zašto se određeni muškarci do srži zaljube u žene koje naizgled nisu najbolji izbori za njih, a ne, na primjer, u vas?

Tajna je u osjećanjima koja ona budi u njemu!

Muškarac ne odlučuje da bude sa određenom ženom jer želi vezu i pravu ljubav u životu. On ne odlučuje da bude sa njom jer je ona jako dobra i čini toliko toga lijepog za njega. Ne radi se o logici već jednostavno neobjašnjivim osjećanjima koje ona budi u njemu i koja razlikuju fizičku atraktivnost od emocionalne konekcije. Osjećanja imaju svoju logiku koja nema veze sa tim šta ima smisla ili je fer. Što prije prihvatite ovu istinu o muškarcima, sve će biti mnogo lakše u vašem ljubavnom životu.

Stoga, odgovor zbog čega se nikada nije zaljubio u vas glasi: Niste emocionalno atraktivni.

Ono što muškarac osjeća kao rezultat iskustva koje ima s vama čini da vas vidi ženom sa kojom apsolutno želi da se zbliži.

Pitate se šta može da podstakne razvoj takve vrste emocionalne atrakcije prema vama? To je sjaj žene koja ima kontrolu nas sobom.

Žena koja može da komunicira s muškarcem na dubljem nivou, tako da je svjesna i u potpunoj kontroli nad tim iskustvom učiniće da muškarac osjeća intenzivniju privlačnost na istom emocionalnom nivou.

U pitanju je žena koja ne dozvoljava sebi da njene svakodnevne emocije zavise od ponašanja jednog muškarca. Ukoliko se planovi poremete, ona će jednostavno to prihvatiti ili mu dati do znanja da tako nešto nije za nju. Ponajviše od svega, sposobna je da razgovara o svojim osjećanjima na smiren način.

To šalje muškarcima jasnu poruku: ona kontroliše svoju sreću.

Kada muškarac shvati da ga ne činite odgovornim za sopstvenu sreću, to mu predstavlja jako veliko zadovoljstvo. Tada može da se opusti jer shvata da ste s njim jer to jednostavno želite, a ne zato što vam je potreban. A to je jedan od najatraktivnijih kvaliteta svake žene.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/magazin/zasto-se-muskarci-zaljube-bas-u-odredene-zene/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot